2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هزار تا اسم پسر دوس دارم ولی توی اسم دختر به نتیجه ای نمیرسم. فعلا یه کمی النا و آیدا رو دوس دار ...

اگه تركي آيدا اگه نه نميدونم ،ايدا يكم قديمي شده انگار ،البته خيلي مهم نيست ،ولي زمان ما دهه شصتي ها اسم جديدي به حساب ميومد ،النا هم من به شخصه نميپسندم 

دخترم كه تازه دنيا اومده بود بوده بردمش چكاپ دكتر

يه پدر مادر ديگه هم بودن بچه اونام دختر بود 

منشئ اسم و فاميلشو پرسيد

گفتن اسمش لوليتا س !!!

منو شوهرم مونديم يعنى چى ؟

چند وقت پيش فهميدم تو فرهنگ آمريكايي ها به عروسك هاى جنسي ميگن لوليتا !!!!!

خدايي دلم ميخواست اون خانواده رو پيدا كنم بهشون بگم چه أسمى واسه دخترشون گذاشتن

فقط به عجيب غريب بودن و ژيگول بودن اسم نگاه نكنين ، اصالت و معنى اسم تو شخصيت و آينده بچه ها خيلي تاثير ميزاره

با بند شخصيت و اينده موافق نيستم ولي تَو روحيه بچه موثره خيلي

اسم خوب رو اعتماد بنفس تاثير داره

وقتى بچه اى با اسمش مشكل داشته باشه رو اعتماد به نفسش تاثير منفى ميزاره در نتيجه شخصيتش رو هم تحت شعاع قرار ميده

اينو از خودم نميگم روانشناسا ميگن عزيزم

اسم خوب رو اعتماد بنفس تاثير داره وقتى بچه اى با اسمش مشكل داشته باشه رو اعتماد به نفسش تاثير منفى ...

درسته ولي خيلي أوقات تَو يه سني بچه بي دليل با اسمش مشكل پيدا ميكنه ،،طرز برخورد ادم مهمه كه بتونه اين شرايطرو درست كنه