2777
2789
عنوان

بیاین تا راه قطعی و درمان بوی بد دهان و بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 54 پست
اتفاقا بیشتر برای کشتن میکروب‌های معده است ...اگر معدتون میکروبی شده ،روزی سرجمع یک قاشق غذا خوری رو ...

اسی چند ماه گذشته از دمنوش زنجبیل خوردنت گلم؟؟

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ممنون عزیزم انشاالله حتما امتحان میکنم خودمم همراهش میخورم که ترغیب بشه باهمبخدا اگه این مشکل حل بشع ...

عزیزم حتما بهم خبر بده ،براش زیاده روی نکنی ک خدای نکرده قندش بیفته ....من شبا میام تاپیک ،چون واقعا دوتا بچه کوچیک شیطون دارم .امیدوارم ک مشکل دخترتون کاملا رفع بشه به امید خدا 🙏

👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حتما بهم خبر بده ،براش زیاده روی نکنی ک خدای نکرده قندش بیفته ....من شبا میام تاپیک ،چون واقعا ...

مرسی عزیزم حتما بهت خبر میدم تا انشاالله ببینم چجوریه

حتما سوال پیش خواهد اومد امتحان کنم روز اول 

بعد مقدارش کم پ زیاد میکنم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
2805
اسی چند ماه گذشته از دمنوش زنجبیل خوردنت گلم؟؟

باورتون میشه حتی صبحها از خواب بیدار میشم دهنم حتی یک ذره بو نمیده ک هیچی ،تازه بوی خوبیم ازش بیرون میاد 🤩🤩🤩🤩🤩🤩😂

👩‍❤️‍👨
نزدیک یکساله، دهنم خیللللللی بوی بدی میداد ..درد معدمم میزد به پشتم ،بخدا نزدیک بود بمیرم

عزیزم دستت درد نکنه گلم🙏

ببخشید زنجبیل تازه خریدی دادی پودرش کردن جلوت؟؟

یا پودر آمادش خریدید؟؟

باورتون میشه حتی صبحها از خواب بیدار میشم دهنم حتی یک ذره بو نمیده ک هیچی ،تازه بوی خوبیم ازش بیرون ...

خیلیم عالی شکر خدا ❤️❤️❤️

مرسی عزیزم حتما بهت خبر میدم تا انشاالله ببینم چجوریهحتما سوال پیش خواهد اومد امتحان کنم روز اول بعد ...

آره عزیزم چون گفتی دخترت ۸سالشه و سنش کمه باید مواظب باشی ...به نظر من روزی یه لیوان براش کافیه .میگم خدای نکرده قندش نیفته ،ومن شرمنده بشم ..

👩‍❤️‍👨
خیلیم عالی شکر خدا ❤️❤️❤️

ممنونم .ایشالا اگه شماهم مشکلی دارین حل بشه به امید خدا ....خداروشکر میکنم ک من خوب خوب شدم ...چیه هرکسیم گفتم جواب قطعی رو گرفتن وکاملا خوب شدن ....گفتم یه اطلاع رسانی کنم ک بقیه هم متوجه این مسیله بشن و درمان کنن خودشونو ایشالا 

👩‍❤️‍👨

[QUOTE=361174778]عزیزم دستت درد نکنه گلم🙏 ببخشید زنجبیل تازه خریدی دادی پودرش کردن جلوت؟؟ یا پودر آمادش خریدید؟؟[/QUOTاره عزیزم زنجبیل خریدم همون خشک شدش ..وهمونجا هم دادم برام پودر کردن ...چون خیلی سفته و من دستگاه پودر اینا نداشتم که ....

👩‍❤️‍👨
ممنونم .ایشالا اگه شماهم مشکلی دارین حل بشه به امید خدا ....خداروشکر میکنم ک من خوب خوب شدم ...چیه ه ...

خیر ببینی گلممممممم🙏🌹

[QUOTE=361174778]عزیزم دستت درد نکنه گلم🙏 ببخشید زنجبیل تازه خریدی دادی پودرش کردن جلوت؟؟ یا پودر آ ...

ببخشید عطاریا پودر میکنن؟؟؟

زنجبیل تازه عطاری میفروشه؟؟

عزیزم دستت درد نکنه گلم🙏ببخشید زنجبیل تازه خریدی دادی پودرش کردن جلوت؟؟یا پودر آمادش خریدید؟؟

یعنی همونجا جلو خودم انداخت تو دستگاه و پدرش کرد .ومنم روزی یه قاشق غذاخوری دم میکردم و در فواصل زمانی مختلف ازش می‌خوردم .وخدارپشکر کاملا خوب خوب شدم 🤩🤩🤩🤩🤩🙏🙏🙏🙏

👩‍❤️‍👨
ببخشید عطاریا پودر میکنن؟؟؟زنجبیل تازه عطاری میفروشه؟؟

نه عزیزم ...همون خشک شده شود دارن ک سفته ،بله بهشون بگی خودشون برات پودر میکنن ،، دیگه چ کاریه بیاری خونه خودت پودر کنی آخه خیلی سخته 

👩‍❤️‍👨
یعنی همونجا جلو خودم انداخت تو دستگاه و پدرش کرد .ومنم روزی یه قاشق غذاخوری دم میکردم و در فواصل زما ...

اها پودر تازش بهترهه

زنجبیل تازه نمیدونم کجا دارن؟

2810