2777
2789
عنوان

بیاین تا راه قطعی و درمان بوی بد دهان و بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 54 پست
یه لیوان کافیه؟ زمانش تو طول روز کی باشه؟

عزیزم میتونی اون یه قاشق و تو قوری دم کنی و برا خودت تو زمانهای مختلف میل کنی البته با یه کوچولو نبات ..اشکال نداره هم سرد باشه

👩‍❤️‍👨

ببین عزیزم چجوری چایی میخوریم ،فرض کن اینم چاییه ،منتها زیاده روی نشه ..روزی سه لیوان کافیه از دمکردش بخوری ...کم کم ک بهتر شدی روزی یه لیوان بخور ...بعد یکماه دهنت بوی گل میده ،حتی صبحها ک از خواب بیدار میشی .باور کننننن

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ودیگه برای همیشه اون بوی بد دهان ریشه کن میشه ...و تمام میکروبهایی ک باعث بوی بددهانت شدن کشته میشن .....برام دعا کن .ممنونم 

👩‍❤️‍👨
2805

خداخیرت بده 

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

دختر منم دهنش وحشتناک بو میده 8سالشع مدرسه دوستاش بهش گفتن میخوام ببرم دکتر 

راستی چند روز بود مریض بود بهش آموکسی کلاو دادم یه هفته اون موقع قطع شد بعد دارو باز شروع شد 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
خدا خیرت بده..سپاس❤️

عزیزم باورکن تنها راه درمانی همینه.،که حتی دکترهای این دوروزمونه الکی برای بیماراشون نمیگن از بس ک وضع خرابه ...ایشالا ک زود خوب بشی ...ببین فقط زنجبیل طعم و مزه ش تنده،باید با کمی نبات بخوریش ...شیرینش زیاد نکنی ...دیگه به هرحال باید تحمل کنی و به مدت یکماه این دمنوش رو بخوری .....البته زیاده روی نکنی ک خدای نکرده فشار یا قندت بیفته ...خلاصه تا ابد خلاص میشی و همیشه دهنت بوی گل میده 

👩‍❤️‍👨
دختر منم دهنش وحشتناک بو میده 8سالشع مدرسه دوستاش بهش گفتن میخوام ببرم دکتر راستی چند روز بود مریض ب ...

عزیزم دخترتو درگیر داروهای آنتی بیوتیک و این حرفها نکن ....برای دختر خانم گلت یه قاشق مربا خوری پودر زنجبیل و‌دم کن بریز تو لیوان بزرگ با نبات ...و بده جرعه جرعه بنوشه ...مثلا تا شب هم ک شده ازش استفاده کنه و قلپ قلپ بخوره ..بعدچندروز ببین دهن بچت بوی گل میده ...البته اینم بگم یک روز درمیان به بچت بده تا یکماه ادامه داشته باشه

👩‍❤️‍👨
دختر منم دهنش وحشتناک بو میده 8سالشع مدرسه دوستاش بهش گفتن میخوام ببرم دکتر راستی چند روز بود مریض ب ...

ببین طعم و مزه ی زنجبیل خودتم می‌دونی خیلی تنده ،مثل فلفله ،،خلاصه باید برای بچه ها خوش طعمش کرد تا بتونن بخورن ،شما هم با نبات شیرینش کن .البته شیرین زیاد نه ....بعد اونو ک خورد .نیم ساعت بعدش غذای مقوی چیزی بهش بده 

👩‍❤️‍👨
مشکل از معده باشه حل نمیشه؟ روزی چند بار مصرف شه؟

اتفاقا بیشتر برای کشتن میکروب‌های معده است ...اگر معدتون میکروبی شده ،روزی سرجمع یک قاشق غذا خوری رو دم می‌کنی و میل می‌کنی و تمام .البته تا یکماه همیشه این دمنوش زنجبیل و باید میل کنی 

👩‍❤️‍👨
ببین طعم و مزه ی زنجبیل خودتم می‌دونی خیلی تنده ،مثل فلفله ،،خلاصه باید برای بچه ها خوش طعمش کرد تا ...

ممنون عزیزم انشاالله حتما امتحان میکنم خودمم همراهش میخورم که ترغیب بشه باهم

بخدا اگه این مشکل حل بشع تا عمر دارم دعات میکنم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
2810