2777
2789
عنوان

روزجهانی مرد

65 بازدید | 10 پست

بچه هاامروزروزجهانی مردبودمن یادم رفت به همسرم تبریک بگم ناراحت شد😐..

ولی خب دیشب براش پست فرستادم که توش تبریک هم بودبعدامشب تواینستاگفت روزجهانی مردبودبهن تبریک گفتم توبهم تبریک نگفتی یادت نبود منم گفتم تبریک گفتم دیشب گفت کجااینستا؟گفتم اره برات پست فرستادم گفت اهااوکی 

یعنی ناراحت شده؟حواسم نبودامشب تبریک بگم توتماسمون توعقدیم 

جدیداحساس شده روی توجه کردن من حس میکنه اللن تبریک نگفتم بهش توجه نداشتم

روز مرد قشنگ براش کادو بخر تبریک هم بفرست 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منظورت روزجهانی مردهست یاروزمردخودمون اونوکع لاکچری بهش تبریک وکادوو...این روزجهانی مردرویادم‌نبود

روز جهانی چیه بابا ولم کن

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
همسر ما تبریک که پیشکش ،قهر هم کرده!

سرچی قهرکرده؟ازدلش دربیارگناه داره زناروحیشون لطیفه کسی که براشون مهم باشه خیلی دوسش داشته باشنه که قهرمیکنن باهاش وگرنه کسی که مهم نباشه هیچ یه روانشناسی بودمیگفت تازمانی که زنتون دعوامیکنه باهاتون قهرمیکنه خوشحال باشین وقتی دیگه قهرودعوانکردهمچی ازنظرش تموم شده اس

سرچی قهرکرده؟ازدلش دربیارگناه داره زناروحیشون لطیفه کسی که براشون مهم باشه خیلی دوسش داشته باشنه که ...

ساعت۶قرار دکترش داشتیم 

منم از صبح تا ساعت ۶یه پشت سر کار 

گوشیم خاموش شد بنزینم تموم کردم 

بعد که رفتم خونه بدون پرسیدن دلیل دعوا و شلوغ بازی و بعد هم قهر 

اره همدیگه رو خیلی دوست داریم ولی بعضی وقتا واااقعا کم لطفی میکنه

🧔اقا هستم
ساعت۶قرار دکترش داشتیم منم از صبح تا ساعت ۶یه پشت سر کار گوشیم خاموش شد بنزینم تموم کردم بعد که رفتم ...

ماقهرمیکنیم بادلیل ومنطق نیس که🥺😂مافقط حس میکنیم بهمون توجه نشده واین باعث میشه قهرکنیم برامون مهم نیس دلیلش چیه حتی دلیتونم منطقی به نظرمیادولی اون حسی که به من توجه نشده من براش مهم نبودمه بعضی وقتام دلتنگیه که قهرمیکنیم وفقط یه سری کلمات محبت آمیزویه بغل میخوایم ولی تابامرداصحبت میکنی ازدلیل ومنطق میگن..

ماقهرمیکنیم بادلیل ومنطق نیس که🥺😂مافقط حس میکنیم بهمون توجه نشده واین باعث میشه قهرکنیم برامون مهم ...

چقدر درست گفتید جمله اولتونو😅

ولی خدا میدونه ادم خستگیش چن برابر میشه خواهر

ادم باید اول بپرسه بعد محاکمه کنه

منم کهدلم نمیاد داد بزنم سرش ،هرچی میخاد میگه 

ولی باز برام عزیزه بخدا قسم 

🧔اقا هستم