2777
2789
عنوان

مادرم قهر کرده رفته خونه باباش میگه میخوام ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7616 بازدید | 123 پست
نه فدات موفق نشدم براش چن روز پیش گردنبند یادگاری باباشو پست کردم عموش پس فرستاده و پیغام داده اگه د ...

انشاءالله ک ی روزی ببینیش وی دل سیر بغلش کنی،، مادر بودن خیلی عجیبه،، تلاش کن برای دیدنش شک نکن اونم دلش ب دیدنته

اره واقعیته ...مادرم زن پاک و نجیبیه اینی که مخشو زده هفت خطه عزیزم زن قبلیشو سر پیری طلاق داد و امو ...

اهان ببخشید پس شاید نگرانید بیشتر امشالله هر چی خیره پیش بیاد ببخشید قضاوت عجولانه کردم تورو خدا حلال کن امشب دلم‌خیلی پره نمیخوام‌ناراحت شی از حرفام دعا کنید منم به مقصودم برسم حاجت فوری دارم خدا نظری کنه به دلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممکنه بریزید سرم الان.ولی حتما ازتنهایی خسته شده حتمامیخاد آخرعمری همدم داشته باشه شماهم ک همه خونه ...

منم عروسامون از خداشونه به خاطر اینه مستاجرن مفت صاحب خونه بابام بشن یکیشون میگفت گناه داره ب چجور تو اون خونه به بزرگی نمیترسه اصلا خطرناکه تنهایی بده شوهر کنه برن یه خونه نقلی اجاره کنن و...منم تو دلم  گفتم بعد هفت سال فهمیدی تنها و خطرناکه تنها باشه!!

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

طفلکی حتما تنهاست. چکارش دارنن به نظرم اصلا دخالت نکن. برادرهات هرچی بهت گفتن بگو من مداخله نمیکنم.

همینو گفتم خودم یه گره خیلی بزرگ تو زندگیم دارم درگیر اونم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اهان ببخشید پس شاید نگرانید بیشتر امشالله هر چی خیره پیش بیاد ببخشید قضاوت عجولانه کردم تورو خدا حلا ...

خواهش میکنم گلم 

خوب تنهاست چه اشکالی داره ازدواج کنه 

خوبه بیاد سربار شماها بشه

به برادرات بگو غیرتی شدن اینجور وقتا معنی نداره 

شماهام پیر میشین اونوقت خوبه حبستون کنن تو یه خونه تا عمرتون تموم بشه

اگه خودش سالمه بیماری خاصی نداره طرفشم سالمه مخالفت معنایی نداره

انشاءالله ک ی روزی ببینیش وی دل سیر بغلش کنی،، مادر بودن خیلی عجیبه،، تلاش کن برای دیدنش شک نکن اونم ...

توکل به خدا 

اسی میدونم چی میگی درکت میکنم منم تو شرایط تو هستم با این تفاوت که من یه برادر بی غیرت دارم که مادرم ...

چی بگم مادرت شاید حق داره تنهاست من مشکلی با ازدواج مامانم ندارم عزیزم  این خواستگارش آدم بدیه و سابقه بدی داره برادرام به شدت مخالفن ازدواج کنه نظر من خنثی 

به شوهرت چه ربطی داره دقیقا؟! فردا تو پیری و نیازمندی مادرت همین شوهرت نمیخواد بذاره تو بری بهش برسی

تو رو خدا بس کنین مادرتون تو اون خونه صبح تا شب تنها زندگی کنه شما باهمسراتون خوش باشید اون با تنهاییاش

بهترین کارو کرده بره ازدواج کنه خوشبخت بشه

این عقاید پوچ و مزخرف رو بریزید دور

داداشات اگه درست و حسابی بودن مادرشونو کنار خودشون نگه میداشتن رو چشماشون میذاشتن که مادرت احساس نیاز به شوهر پیدا نکنه

خوب تنهاست چه اشکالی داره ازدواج کنه خوبه بیاد سربار شماها بشهبه برادرات بگو غیرتی شدن اینجور وقتا م ...

طرفش از نطر جسمی سالمه از نظر روحی بیماره کلاه بردار و عیاشه

مادرتون نوه عروس وار دارن و میخان‌تجدید فراش کنن ؟؟

غیر منطقی بود جوابتون چون سنش بالاس باید تنها بمونه؟

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

خب شوهر کنه خیلی هم خوبه ،ولی خدایی چه سنی ازدواج م کنید که مادرتون شصت و خورده ای سن داره نوه اش هم ازدواج کرده😐،فکر کنم مادرتون بیست سالگی شما رو داشته و شما هم بیست سالگی دخترتون رو والان دخترتون بیست سالش هست ازدواج کرده ،چه قدر خوبه‌😂الان کاش مادرتون ازدواج کنه گناه دارع