park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 6940 عنوان رفتن به مدرسه سال دوازدهم 54 بازدید | 4 پست بعد از امتحانات نوبت اولم برم مدرسه به نظرتون یا تو خونه بهتره چون الان که میرم مدرسه اصلا وقت برا دهم یازدهم خواندن و تست زدن ندارمو اینکه مدرسه گفته تا بهمن ماه همه کتابت رو تموم میکنیم الان من نمی دونم خونه بمونم فیلم ببینم بهتره یا برم مدرسه زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞 1403/08/29 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته۳۹_سومین_کاربری عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 1306 مدرسه رو رها نکن دوستای من که مدرسه نرفتن هفت نفر بودن فقط یکیشون موفق شد بقیه امسال سال دومی هس که پشت کنکور میشینن
eran1 عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 420 به نظرم مدرسه بهتره چون وادار میشی به درس خوندن اما اگه منظم و جدی هستی میتونی خودت بخونی حرفی نیست
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 6940 مدرسه رو رها نکن دوستای من که مدرسه نرفتن هفت نفر بودن فقط یکیشون موفق شد بقیه امسال سال دومی هس که ... از نظر یادگیری می دونم خیلی بهتره اما وقت برا دهم یازدهم ندارم پیشنهاد شما چیه برا دهم یازدهم؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
فرشته۳۹_سومین_کاربری عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 1306 از نظر یادگیری می دونم خیلی بهتره اما وقت برا دهم یازدهم ندارم پیشنهاد شما چیه برا دهم یازدهم؟؟ دهم و یازدهم رو که قبلا خوندی الان باید یادآوری بشه با یه تورق و یه تعداد تست همه چیز یادت میاد