2777
2789
عنوان

رفتن به مدرسه سال دوازدهم

54 بازدید | 4 پست

بعد از امتحانات نوبت اولم برم مدرسه به نظرتون یا تو خونه بهتره چون الان که میرم مدرسه اصلا وقت برا دهم یازدهم خواندن و تست زدن ندارم

و اینکه مدرسه گفته تا بهمن ماه همه کتابت رو تموم میکنیم الان من نمی دونم خونه بمونم فیلم ببینم بهتره یا برم مدرسه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرسه رو رها نکن دوستای من که مدرسه نرفتن هفت نفر بودن فقط یکیشون موفق شد بقیه امسال سال دومی هس که ...

از نظر یادگیری می دونم خیلی بهتره اما وقت برا دهم یازدهم ندارم پیشنهاد شما چیه برا دهم یازدهم؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
2805
از نظر یادگیری می دونم خیلی بهتره اما وقت برا دهم یازدهم ندارم پیشنهاد شما چیه برا دهم یازدهم؟؟

دهم و یازدهم رو که قبلا خوندی الان باید یادآوری بشه با یه تورق و یه تعداد تست همه چیز یادت میاد