2777
2789
خیلیام چند ساله مهندسی خوندن . هنوز ادعای سواد ندارن

همین ... 

من هرگز در دوران تحصیلم حتی جرات نکردم یه پروفایل مربوط به رشته ای که میخونم بذارم چون همیشه احساس کردم تخصص کافی ندارم و این جایگاه و اسم برام زوده .

البته این باد و غرور بین دانشحوی های پزشکی  مثل ویروس واگیر داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂ای خدا ... انشالله این باد جوانی و غرور بیجا از سرتون بیفته بلکه به راهی که می‌رید آگاه باشید . اگ ...

شمام بهتره در خفا از خدا طلب درمان کنین و به پزشکای مغرور مراجعه نکنین

اولا ک دکترم جز همین مردم عادی اند 

اگه دکترای ما ک نصفشون باسهمیه رفتن دانشگاه آدمای عادی نیستن خداان لابد!!!!

درثانی خودت ک ب مردم میگی سگ ونجس خیلی آدم حسابی هستی آلان!!!!

امثال دکتر غریب خودشونو غیرعادی نمیدونستن چندتا سهمیه ای برن دوغشون رو بنوشند!!!

هرشغلی محترم وهیچ کس حق نداره بهشون توهین کنه ولی خودت ازهمه بدتری اسی 

2805
برقا رو خاموش کن که حداقل زحمت مهندسای واقعی هدر نره .

زلزله بیاد خونه رو سرشون خراب بشه میگن مهندس بی سواد بود 😂

برنامه های گوشی و بانک و ادارات مهم درست پیش نره میگن چرا چهارتا آدم باسواد نذاشتید به جای اینا

بعضی فقط ادعا هستن

برقا رو خاموش کن که حداقل زحمت مهندسای واقعی هدر نره .

الان مشکل شما اینه که همه دکترا بی سوادن؟ مهندسا خوبن و باسواد 😂مهندسایی که تو ٱزاد و پسام‌نور با پول و بدون کنکور ۴ سال درس خوندن خیلی با سواد تر از دکتری ان که ۷سال درس خونده 

شمام بهتره در خفا از خدا طلب درمان کنین و به پزشکای مغرور مراجعه نکنین

قطعا همینه . هرگز پیش پزشکی که اخلاق درستی نداره و پول پرست هست نمیرم . 

به محض اینکه متوجه این موضوع بشم از اتاق اون پزشک بیرون میام . 

داخل ایران حتی اگر خطای پزشکی رو اثبات هم کنید باز هم خطاکار خود بیمار و خانواده بیمار هستند چون ریاست بیمارستان خوب بلدن هوای پزشک و پرستار خودشون رو داشته باشند برای اینکه بیمارستان خودشون زیر سوال نره 

تو ایران بیشتر از اون چیزی که فکر کنید خطای پزشکی هست چون هفتاد درصد پزشک ها با سهمیه وارد دانشگاه میشن و بی سواد فارغ التحصیل میشن و راحت هم با پارتی سر کار میرن 

اغلب برای پشت سر گذاشتن دوره هاشون فرستاده میشن بین قشر کم درآمد و بی سواد تا روی مردم مثل موش آزمایشگاهی کار کنند تا به قیمت جون مردم چیزی یاد بگیرن 

تا حالا شنیدن و دیدین که یک پزشک دورشو توی شهر های بزرگ بگذرونه ؟نه 

پس الکی لاپوشانی نکنید 

خطا هست خیلی هم هست 

زلزله بیاد خونه رو سرشون خراب بشه میگن مهندس بی سواد بود 😂برنامه های گوشی و بانک و ادارات مهم درست ...

ما نمیگیم شغل دیگه بی ارزشه شما کلا دعوا داری و از لپ کلام دور شدی من حرفم اینه ایا همه پزشکایی که اون‌استارتر مراجعه کرده بودن بی سواد بودن ؟

الان مشکل شما اینه که همه دکترا بی سوادن؟ مهندسا خوبن و باسواد 😂مهندسایی که تو ٱزاد و پسام‌نور با پ ...

پزشکی هم دانشگاه ازاد هست

مشکل شما اینه که فکر میکنین همه دکترا خیلی درس خوندن و حتما باسوادن

مهندس باسواد جایی که شما هستی نیست. تو سخت ترین شرایط دارن کار میکنن

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

اتفاقا بالاترین درآمد پزشک ها در آمریکا دارند شما فقط یه چیز شنیدی تکرار میکنید😂 برو سرچ کن بالاتری ...

شما یه سرچ کن عزیزم من مطمئنم توی آمریکا یه جراح تعداد عمله محدودی داره اینجا یه چشم پزشک تو طول شبانه روز نزدیکه دویست تا عمل انجام میده اونجا بیشتر از یه مقدار جریمه داره درآمدشون نسبت به مشاغله حرفه آیه دیگه زیاد نیس انقد تضاده درآمد ندارن مثله اینجا 

قطعا همینه . هرگز پیش پزشکی که اخلاق درستی نداره و پول پرست هست نمیرم . به محض اینکه متوجه این موضوع ...

اره دکترا پول پرستن ولی مریم جونی که برات با ۸ میلیون مش می‌زاره خیلی معصوم و مهربونه😂

ما نمیگیم شغل دیگه بی ارزشه شما کلا دعوا داری و از لپ کلام دور شدی من حرفم اینه ایا همه پزشکایی که ا ...

زخم نخورده باشی متوجه نمیشی ! حرفای منم بخاطر باد داخل سرشما بود نه موضوع تاپیک . 

خود من دوتا از عزیزانم ررو بخاطر اشتباهات پزشکی از دست دادم که یکیشون اعضای خانوادم بود ؛ 

هرگز درک نمیکنید.

2810