دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یکی از اشناهای ما میره فرانسه اونجا پول فرانسه رو نداره ریال میده و جالب اینجاست فروشنده فرانسویم بق ...
اره بابا ریال بارزش ترین بوده اوندوره میدونی قرار بود تا سال ۶۳ ایران ابر قدرتمندترین کشور بشه تو خاورمیانه خدا روس و انگلیس رو نابود کنه روس بزرگترین دشمن ایران بوده و هست مخصوصا اون ملکه نحسش ک گور بگور شد
شما که ادعا داری و دوست داری اصلاح بشن برای کشورت چیکار کردی؟
هیچکاری و دلیلیم نمیبینم خودمو صرف کنم برای ایران.اون همه جوون 1401 و ابان 98 و جنگ تحمیلی مردم هیچی نشد با حرکن من یدونم فقط خودم نابود میشن وگرنه ایران تغییر نمیکنه چون ویرانه.درضمن من هنوز سنم کمه برم دانشگاه باز بالاخره کاری برای ایران کردم درهرصورت چه بخوام چه نخوام سودم واسه این مملکت و نیروی کار مخصوصا منی که میخوام برم پزشکی
آخه رفتنم سخته تا بخوایم پول رفتنو جور کنیم باید فکر کفنمون باشیم
تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند