2777
2789
مردا چند چندتا زن دارنارزش زن فقط به کردنشه‌خوشت میاد از این ویژگیش‌ هم؟

مجبوریم بسازیم

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

ایران وطنته!من نامرد نیستم که اینجا بمونم و زندگی کنم و وقتی دستم به دهنم رسید مادرم ایران رو ول کنم ...

ایران وطن ما نیست 

بعداً میفهمی 

وطنی که خاک اش نتونی بخری چیزی برای تو نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا چند چندتا زن دارنارزش زن فقط به کردنشه‌خوشت میاد از این ویژگیش‌ هم؟

اینارو ب شماها گفتن فقط دیگه پیشرفتشونو نمیگن رفاه شون و...انگار اینجا کم تاپیک صیغه ساعتی و خیانت و بوالهوسی مردا هست جوری ک امروز زن س روز مریض بوده شوهر زن اورده خونه 

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
2805
بت هستن که انقد ازشون بدتون میاد بهتون فشار اومده

اخه اصلا مهم نیستن که بخوام بدم بیاد یا خوشم بیاد

نه میگم بد هستند نه میگم بت هستن

واقعیت اینه که این در و داف های وطنی که با افتخار میرن دبی، همسر عقدی حتی نمیشن

یک صیغه یک شبه بیش نیستن

زن برای اونها یک سوراخ فوری هست

خب تو دوست داری عیبی نداره. همه که یک جور فکر نمیکنن همه که خودشون رو ارزشمند نمیدونن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اینکه بابای مجهول الهویه شما چی می‌گه برای من هیچ تفاوتی ایجاد نمی‌کنه...و کسی که بجای ترغیب به تلاش ...

تو جای همشون برو بساز وقتی اینقدر ادعا داری.برو وضعیت ایرانو درست کن اگه میتونی

من از نزدیک باهاشون به خاطر شغل همسرم در تماس بودم اصلا دوست ندارمشون.حتی محبت کردنشونم مشمئز کنندس. ...

رفتم

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

من از نزدیک باهاشون به خاطر شغل همسرم در تماس بودم اصلا دوست ندارمشون.حتی محبت کردنشونم مشمئز کنندس. ...

دقیقا دقیقا دقیقا

منم گفتم نگاهشون به زن اکثرشون انگار نگاهشون به کالا و برده جنسیه‌! ماشالا زن پشت زن

ایران وطن ما نیست بعداً میفهمی وطنی که خاک اش نتونی بخری چیزی برای تو نیست

خب نمیشه که همینجوری همه چیو بزاریم و بریم بزاریم که همینشم چپاول کنن؟

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
ایران وطن ما نیست بعداً میفهمی وطنی که خاک اش نتونی بخری چیزی برای تو نیست

اره والله جوری شده ک جوونامون کار میکنن خونه ماشین بخرن دو ماه نشده قیمت ها اندازه چن سال بالا رفته… هرچقدر میدون نمیرسن نمیرسنن…. خیلی حرفه..

اینارو ب شماها گفتن فقط دیگه پیشرفتشونو نمیگن رفاه شون و...انگار اینجا کم تاپیک صیغه ساعتی و خیانت و ...

اینا از عربستان فقط یاد.... مرداشون میفتن😂

دقیقا دقیقا دقیقامنم گفتم نگاهشون به زن اکثرشون انگار نگاهشون به کالا و برده جنسیه‌! ماشالا زن پشت ز ...

هممون میدونیم سعی دارن که درستش کنن ممکنه طول بکشه اما شدنیه کره تو ۵۰ سال متحول شد کلا هیچ کاری نشد نداره اگر خودشون بخان

بخاطر اسم این کشور الان تاپیک میترکه😂

واااااای چراااا

مگه چیکار کردن این نامردا؟؟؟

نهههه من میخوام اهل چاد باشم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
از رفتار مردا با زنا و نگاهاشون‌ خوشت اومد؟

تو این وادیا نیستم

2810