2777
2789

ایران بعد انقلاب.

و برای بزرگانی مثل شهید بهشتی، آیت‌الله طالقانی، شهید چمران، شهید مطهری و... که در راه رهایی کشور از شر افراد دست‌نشانده تبعید و زندان و شکنجه و رها کردن بهترین موقعیت‌های علمی و... فدا کردند تا مسیر کشورمون از  کشوری شبه مستعمره به کشوری که استقلال ملی داره برسه همیشه قدردانم و ایمان دارم هرگز اجازه بازگشت استبداد و استبدادزاده مفت‌خور به کشورمون داده نخواهد شد!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پرسیدم دوست دارین اهل کجا باشینیکی گفت آمریکایکی گفت دبیهدفم چیه؟عزیزم اول بخون طرف چی گفته بعد ن ...

عربستان گدایی؟ 

حیف خون کوروش که تو رگ توئه؟ 

هرکیم دلش میخواد عربستانی باشه حتما ابن سلمان رو هم دوس، داره

عجببب

همه مجبور حکم تقدیریم کرد و ناکرد اختیاری نیست
خب عربستان شتر و بیابون داره دیگه عزیزخود طرف میگه از همه چیز عربستان خوشش میاد

کاری ندارم 

ولی فقط شتر و بیابونشونو دیدی؟ 

ماشینا خونه ها وضعیت مردم، اینارو ندیدی؟ 

من نمیگم بده ولی آریایی بودن نون آب میشه خونه و ماشین میشه؟ ؟ یعنی همین آریایی بودن بسه؟ 

بلهمرداش‌ بعضیا هیزناعدامشون‌ سر بریدنه‌موقع اذان مغازه باز باشه دستگیرت میکنن

خب اسم اش کشور اسلامی 

عوض اش دزدی ندارن 

یا هست خیلی کم

ربا ندارن

بانک ها نزول نمیدن

هیز که ایرانم هست آمریکا هم هست همه جا هست 

پول نفتشون سر سفره همشون میره

همه تو رفاه آن

همشون ماشین های خوب سوارن

حقوق های بالا دارن

زندگی های لوکس و عالی

اینجا چی ؟؟؟

عربستان گدایی؟ حیف خون کوروش که تو رگ توئه؟ هرکیم دلش میخواد عربستانی باشه حتما ابن سلمان رو هم دوس، ...

همین برچسب زدنای اینا منو بیزار کرده از ایرانی بودنم

خصلتی که تو هیچ کشوری نیست 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بلهمرداش‌ بعضیا هیزناعدامشون‌ سر بریدنه‌موقع اذان مغازه باز باشه دستگیرت میکنن

خب عزیزم این قطع دست  فک کنم حد مجازات تو قرانم اومده‌

مرد هیز همه جا هست.

درمورد اعدامش چیزی نشنیدم تا اللن. 

کاری ندارم ولی فقط شتر و بیابونشونو دیدی؟ ماشینا خونه ها وضعیت مردم، اینارو ندیدی؟ من نمیگم بده ولی ...

یه شعار داره اونم اینه که افتخار میکنه ایرانیه

بحث باهاش بی فایده س

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

ایران بعد انقلاب.و برای بزرگانی مثل شهید بهشتی، آیت‌الله طالقانی، شهید چمران، شهید مطهری و... که در ...

کامنت های تاپیک بخون

حرف هم وطن هات 

ببین رضایت تو حرف هاشون تو کامنت هاتون 

ببین کشور ارزوهاشون کجاست

بعد تو آینه نگاه کن به خودت

شاید شرم کردی

2810