2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه عکس خودته، نگران نباش چون قیافت خیلی شبیه عربای‌ عربستانهاگه خیلی خوشت میاد و ارزوته یه سفر برو ...

نتیه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

ن حالا جاهای دیگه گل و بلبله.

اره گل بلبل نباشه از ایران حداقل بهتره من خودم چند. تا دوستای خواهرم مهاجرت کردن رفتند میگن که اونجا همه چی رو نظم هست و کلی به مردم اهمیت میدهند خونه و ماشین و ..خریدند چیزی که تو ایران نمیتونستند حالا حالا ها بهش برسن دروغ نگم تنها مشکلش فقط تنهایی هست و این که زیادنمیتونه با اونا جور شن چون متفاوت هستند و آدمای بی خیال ولی چون اینا از بچگی تو ایران بودند به هیاهو عادت دارند براشون سخته یه زندگی کاملا عادی و بدون دغدغه

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

یجورایی لحنتون توهین آمیز بودچ ربطی ب شتر و فلان بودهاگه منطورم بد متوجه شدین ببخشید خب😊

خب عربستان شتر و بیابون داره دیگه عزیز

خود طرف میگه از همه چیز عربستان خوشش میاد

من دوست داشتم یه شیعه پولدار کویتی بودم😂😂

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
من گفتم اینجا بهشته؟ حالت خوبه؟

خب اینجا وضعیت داغون 

طبیعی دلمون نخواد اینجا باشیم خب 

چرا بخوابیم اینجا پیر بشیم 

تو بدبختی و فلاکت 

داریم می‌بینیم همه وضعیت 

هر روز بدتر از روز قبل

دوس داشتم بین

اسپانیا روسیه و ایتالیا و ترکیه باشه

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...

خوشحالم ایرانیم 

ایرانی از نژاد اصیل آریایی 💕 

ولی اگ قرار باشه زندکی بعدیم یه کشور دیگع ب دنیا بیام فرانسه 💃

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
قشنگ معلومه هدفت از تاپیک زدن چیه خجالت بکش

من پرسیدم دوست دارین اهل کجا باشین