2777
2789
عنوان

حالم خیلی بدهههه چرا یه حس شیشم نمیاد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 39 پست
فقط میخوام بدونم اون حرفو زدم یا نه؟

حرفو زدی تموم شده یا قراره بزنی؟

اگر زدی و تموم شده دیگه حس ششم نداره تاپیک بزن نظر بپرس تحتِ اون شرایط حرفی که زدی اکی بوده یا نه

اگرم قرارع بزنیش و فکز میکنی غلطه پس نگو که بعدا پشیمون شی 

حس ششم برایِ چیزاییکه ما نمیدونیم مثلا کراشم دوستم داره یا نه پولدار میشم یا نه زود ازدواج میکنم یا نه

نه مواردی که کنترلش دستِ خودمونه 

گرچه من اعتقاد دارم کنترل هرچیزی دستِ خودمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفو زدی تموم شده یا قراره بزنی؟اگر زدی و تموم شده دیگه حس ششم نداره تاپیک بزن نظر بپرس تحتِ اون شرا ...

کلا جریان تموم شد فقط میترسم یه حرفو ک نباید زده باشم هرچقدرم فکر میکنم یادم نمیاد گفته باشم ولی یه حسی همش بهم میگ گفتی

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
کلا جریان تموم شد فقط میترسم یه حرفو ک نباید زده باشم هرچقدرم فکر میکنم یادم نمیاد گفته باشم ولی یه ...

چرا یادت نیست؟؟

ولش کن دیگه پس، وقتی این افکار اومدن بگووو من که چیزی نگفتم

برای یه سری چیزا اره. یکم فشار روحی‌رومه

ریلکس باش هرچیزی یه تایمی داره به وقتی عروسیم میکنی

فقط وسواس نداشته باش مطمئن باش که ازدواجتم تویِ راهِ یه ازدواج عالی و سالم

مثلِ زنِ حامله ای که مطمئنه  که بچه داره و منتظره ۹ ماهش تموم شه و بچش بیاد نه اینکه همش چک کنی که کی میرسه یا چرا هنوز نشده.

ریلکس باش هرچیزی یه تایمی داره به وقتی عروسیم میکنیفقط وسواس نداشته باش مطمئن باش که ازدواجتم تویِ ر ...

خیلی ممنون حرفات قشنگه(:

ولی خب منتظرش نیستم . فقط موضوع چیزای دیگس.بهت درخداست دادن قبول میکنی؟