2777
2789

توی یکی دوباری که سرکار دیدمش باهام خوش اخلاق بود جزئیات حرفامو یادش میموند دید رنگم پریده حالمو میپرسید راهکار میداد...

منم فکر کردم خوشش میاد ازم ، داشت کم کم منم ازش خوشم میومد که فهمیدم کلا با همه همینه نه که هَوَل باشه نه، کلا خوش اخلاق و دلسوزه

ضدحال خوردم اعصابم داغونه اه

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️

درکت میکنم...

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم...

چرا با یه دختر اینطوری رفتار میکنه با احترام برخورد کردن با محبت کردن خیلی فرق میکنه این علاوه بر احترام محبتم میکرد

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️
2805
چرا با یه دختر اینطوری رفتار میکنه با احترام برخورد کردن با محبت کردن خیلی فرق میکنه این علاوه بر اح ...

خوب بعضی‌ها اخلاقشون هست دیگه وقتی طرف رو شناختی میدونی براش عادیه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی