2777
2789
عنوان

نامزدم رو رابطه ی قبلم حساسه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 37 پست
چرا؟واقعا از همه لحاظ اوکی هستفک کنم چون شغلش وکالته رو این قضیه حساسه

به عنوان یه آقا میگم بعدا دچار مشکل میشی با این آدم چون از الان اینجوری برخورد میکنه یعنی شکاکه بعد هم اگر از نظر اون کار اشتباهی بوده اونم نباید کار اشتباه بکنه . چطور برای نفر قبلی اشتباه بوده برای خودش اشتباه نیست ؟؟؟!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگو خیلیا دوس پسر داشتن حالا من رابزه نداشتم اونا رابزه هم داشتن . خودِ تو مگه دوس دختر نداشتی .

یه مدته دیگه راجبش حرف نزده، خودش گفته الان کنار اومدم ولی نمیدونم بازم این افکار بیاد سراغم اذیتم کنه یا نه. خودشم اصلا مایل به جداشدنمون نیست

به عنوان یه آقا میگم بعدا دچار مشکل میشی با این آدم چون از الان اینجوری برخورد میکنه یعنی شکاکه بعد ...

مرد سالاریه دیگه تو کشور ما.

البته نامزد منم اینطور نیست که مرتب بگه و اذیتم کنه.میگه الان دیگه بهش فکر نمیکنم ولی بعدها شاید بیاد تو ذهنم دوباره.نمیدونم منظورش چیه.امیدوارم برای همیشه فراموشش کنه

2805
مرد سالاریه دیگه تو کشور ما.البته نامزد منم اینطور نیست که مرتب بگه و اذیتم کنه.میگه الان دیگه بهش ف ...

ربطی به مرد سالار بودن نداره خیلی از زنا هم همینجور هستن ولی اصولا آدم شکاک درست نمیشه توی همین تاپیک دو موردش رو خودت گفتی پس خیلی دقت کن که بعدا پشیمون نشی

ربطی به مرد سالار بودن نداره خیلی از زنا هم همینجور هستن ولی اصولا آدم شکاک درست نمیشه توی همین تاپی ...

خودمم یه مقدار شکاکم حقیقتا.

ولی به روابط گذشتش اصلا کاری نداشتم.هرچند توی گوشیش پیاماهای سال های گذشتش بود و دیدم که رابطه داشته با چند نفر  و حرف های جنسی هم تو پیاماش بوده.ولی چون مربوط به گذشته بود برام مهم نبود.

خودمم یه مقدار شکاکم حقیقتا.ولی به روابط گذشتش اصلا کاری نداشتم.هرچند توی گوشیش پیاماهای سال های گذش ...

در هرصورت اشتباه کردی که به حرفش گوش دادی الانم خیلی دقت کن نمی‌خوام ذهنت رو خراب کنم ولی کسی که با آدمای مختلف رابطه داشته بعدا هم بعید نیست که ادامه بده