2777
2789

حدود یه سال دوست بودیم، جدیدا نامزد کردیم.یه بار پرسید قبل من کسی تو زندگیت بود، گفتم آره یه سال با یه نفر بودم ولی تموم شد، خودشم گفت قبلا با کسی بودم.الان همش میگه س ک س داشتی باهاش؟رابطتت در چه حد بوده؟این قضیه اذیتم میکنه که قبل من کسی بهت دست زده. هر چی میگم نه اصلا س ک س و این چیزا نبوده، میگه پس چطور با من راحت بودی، پس حتما با اونم همینجوری بودی. دوستان چیکار کنم از این رفتارش؟؟

تو دوران دوستی چرا باهاش راحت بودی؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

این بیچارت میکنه ها ولش کن بهم بزن باهاش

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
بگو نمیخوای برو من ادم شکاک نمیخوام خوبه خودت با کسی بودی

بدبختی اینه که دوسش دارم و آدم درستیه، ولی رو این قضیه حساسه. خودشم میگه میدونم خودم مقصرم ولی نمیتونم بهش فکر نکنم

بدبختی اینه که دوسش دارم و آدم درستیه، ولی رو این قضیه حساسه. خودشم میگه میدونم خودم مقصرم ولی نمیتو ...

میدونستی اونی که شکاکه به یه موضوعی مطمئنن خودش انجامش داده؟

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
بدبختی اینه که دوسش دارم و آدم درستیه، ولی رو این قضیه حساسه. خودشم میگه میدونم خودم مقصرم ولی نمیتو ...

ادم شکاک پیرت میکنه

خودش از من میخواست باهاش راحت باشم و اصرار میکرد رو این قضیه و منم میدونستم قصدش ازدواجه بهش اجازه م ...

رابطه؟🙄

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

این بیچارت میکنه ها ولش کن بهم بزن باهاش

اخه از همه لحاظ اوکی هست. اینم با بد خلقی نمیگه، چند بار با روانشناس مشورت کرده که درست بشه و براش مهم نباشه ولی خودش میگه فراموش میکنم ولی بعد یه مدت ذهنم میره سمتش

مطمئنم که انجام داده.ولی برا من گذشتش خیلی مهم نیست. اکثر پسرا رابطه داشتن.

پس غلط کرده وقتی باکره نیست دنبال زن باکرس 

دختر پاک گیرش اومده شکم داره؟ خدایی خیلی رو میخواد 

2810