2777
2789
عنوان

زندگی فقط برای یه عده خاصه

87 بازدید | 12 پست

تو این دوره به نظرم دیگه خیلی چیزا  به تلاش آدم بستگی نداره ،به موقعیتی که توش هستی و تو چه خانواده یا توی چه شهر یا حتی منطقه ای متولد شدی بستگی داره پدر مادرت کین و چه تحصیلات و شغلی دارن یا چه شعوری دارن که تربیتت کنن حتی ممکن باهوش متولد شده باشی ولی به خاطر تربیت والدینت خنگ شی ......برای مثال من خیلی از رفیقام نمرشون نصف منم نبود ولی پدر مادر پولداری داشتن و اپلای کردن خارج الان استوریه خودساختگی و موفقیت میزارن و شدن نصیحت کن ملت نوش جونشون باشه ولی ب نظرم با این شرایط هیچ کس نباید با هیچ احدی خودشو مقایسه کنه چون هممون زندگیامون متفاوته و یه داستان پشت زندگیمون داریم ....و در آخر ب نظرم پول پول پول همه چی رو تعیین می کنه تو دوره پول نداشته باشی معذرت می خوام از طرز صحبتم ولی هیچی نیستی و ارزشی نداری دوره این چرت و پرتا که علم بهتره یه نون خشک سق بزنی کافیه گذشته همون علمم پول نباشه هیچی نیستی و نمیشی

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
قابل توجه کسانی که میگن در هر شرایطی بچه بیاریم موفق میشه و امکانات زیاد برای بچه بده و‌‌...‌ واینک ...

نمیشه بخدا یک در میلیونه ،بحث اکثریته وگرنه عاره ده تا پس بنداز احتمال اینکه یکی شون یه چیزی بشه هست

خانواده خیلی مهمه

۷۰ درصد خانواده ۲۰ درصد محیط یا شهری که توش زندگی می کنی ۱۰ درصد شانسایی که تو زندگی برات اتفاق میفته