2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین😭

160 بازدید | 14 پست

توروخدا راهنمایی کنید میام درس بخونم نمی تونم حسش نیست هیچی تو مغزم نمیره فک کو هر سوال تاریخ یعنی هر یک سوال 20دقیقه طول می‌کشه تا حفظ کنم و یه درس 6 ساعت فک کو اصلا وقت نمی کنم بقیه درسامو بخونم روزی سه تا امتحان دارم و من فقط می رسم یکیشو بخونم اونم همش یادم میره انگار نه انگار که خونده بودم دیگه دارم دیونه میشم پارسال اینجوری نبودم امسال خیلی افت داشتم هر چی میخونم یادم نمیره نمی تونم درس بخونم همه بچه ها مسخره میکنن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دلم میخواد بمیرم پایه یازدهمم رشته انسانی

و این که از ساعت 7به بعد اصلا نمی تونم درس بخونم چیزی تو مخم نمیره اصلا هیچی نمی فهمم وقت کم میارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چکار کنم پارسال خوب بودم اما امسال نه بعدش امسال هم نهایی هستیم😭

دو یا سه روز استراحت کن بعد پرقدرت شروع کنید هدف بذار تا حس درس خواندن باشه بعدم وسواس به خرج نده ولی خود کتاب را عالی یادبگیرد🌷

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ
دو یا سه روز استراحت کن بعد پرقدرت شروع کنید هدف بذار تا حس درس خواندن باشه بعدم وسواس به خرج نده ول ...

هی همش دارم استراحت میکنم وسواس به خرج نمی دم ولی همش یادم میرع 

عزیزم درس خوندن کلا پروسه حوصله سر بریه ، باید برای خودت جذابش کنی ، مثلا خوراکی هایی که دوس داری بذار کنار دستت، میز مطالعتو با چیزای خوشگل تزیین کن، هایلایترای رنگی بکش موقع خوندن، تایمر بذار که مثلا چهل دقیقه بخونم یه ربع جایزه استراحتمه ، سعی کن درس خوندنی برای یه ادم خیالی توضیح بدی انگار که معلمی ، اینطوری بهتر یا میگیری قول میدم بهت 

عزیزم درس خوندن کلا پروسه حوصله سر بریه ، باید برای خودت جذابش کنی ، مثلا خوراکی هایی که دوس داری بذ ...

منم دقیقا همینطوری میکنم ولی خیلی طول می‌کشه نمی رسم همشو بخونم شب ها هم که هیچی تو مخم نمی ره

منم دقیقا همینطوری میکنم ولی خیلی طول می‌کشه نمی رسم همشو بخونم شب ها هم که هیچی تو مخم نمی ره

تلقین نکن  ، اینکه کند پیش میری دلیلش اینه تمرکز نداری و مدام میخوای تنبلی کنی و فرار کنی ، ببین از منی که کنکور سخته وکالتو دادم بشو هزارتام مشاور بگیری تا خودت نخوای نری سر درس خوندنت هیشکی نمیتونه بهت کمک کنه ، دنیام بهت بگن تو میای حرفتو میزنی میگی شبا نمیتونم ، نمیتونم نداریم تو زندگی باید بخوای فقط 

2810