2777
2789

خونسرد باشیم و با آرامش و ادب جواب طرف رو بگیم 

مثلا وقتی داریم حرف می‌زنیم یکی میپره وسط حرفمون چیکار کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همکلاسی

صمیمی یا عادی؟ 

مثلا یهو بپره تو حرفت بگو 

عزیزم چند لحظه لطفا....داشتم صحبت میکردم😊

این عزیزم از صد تا فحش بدتره😂

یا میتونی یه طور خاصی نگاش کنی و بهش زل بزنی ک خودش از رو بره

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱

بگو یادم نمیاد شما را مخاطب صحبتم قرار داده باشم.

روز پیش همینجا من با استارتر در مورد موضوعی صحبت میکردیم محترمانه و منطقی بحثی نبود یک ناخاله شروع کرد بحث کشیدن به حاشیه و بی ربط هرچی من بی تفاوت بودم ول نکرد تهش توهین منم دیگه صبرم تمام شد شستمشا 

سه روز تعلیق شدم 

وسط حرفت پرید سکوت کن کامل حرفاش ک‌تموم شد با صدای رسا بگو حرفاتون تموم شد ؟ اگ گفت آره بگو چون دوستندارم میان کلام کسی بیام سکوت کردم الان بزارید من ادامه حرفامو بزنم و اینکه اون طرف عصبی بود پرخاش میکرد سکوت کن یک دقیقه دو دقیقه ور ور ور حرف میزنه ساکت میشه بعد حرفاتو باهاش بزن من الان اینجوری شدم اصلا خداروشکر دعوام نمیشه با شوهرم 

صمیمی یا عادی؟ مثلا یهو بپره تو حرفت بگو عزیزم چند لحظه لطفا....داشتم صحبت میکردم😊این عزیزم از صد ت ...

عادی عزیزم 

بخدا آنقدر اعصابم خورد میشه میپره وسط حرفم 

حتی یبار اعصابم خورد شد داشتن کنفرانس میدم با صدای بلند گفتم بچه هااااا دارم حرف میزنم 

بعد گفت چرا عصبانی میشی 

ا

داد زدنی تمام تقصیر ها میفته گردن آدم 

عادی عزیزم بخدا آنقدر اعصابم خورد میشه میپره وسط حرفم حتی یبار اعصابم خورد شد داشتن کنفرانس میدم با ...

اره نباید داد بزنی 

ببین مثلا توی همچین موقعیتی ک داری کنفرانس میدی 

بهترین کار این بوده ک با یه حالت خاصی نگاش کنی ک خجالت بکشه 

وسط حرفت پرید سکوت کن کامل حرفاش ک‌تموم شد با صدای رسا بگو حرفاتون تموم شد ؟ اگ گفت آره بگو چون دوست ...

مرسی عزیزم از راهنماییت من اولا خیلی آروم بر خورد میکردم ولی الان فوری وقتی کسی میپره وسط حرفم اعصابم خورد میشه یه سری گفتم با صدای بلند عزیزم دارم حرف میرنما بعد گفت چرا عصبانی میشم اینطوری آدم خودش مقصر جلوه داده میشع 

الان سکوت کنم و بهش بگم حرفات تموم شد میگیره به مسخره اینطوری چطوری رفتار کنم؟

اره نباید داد بزنی ببین مثلا توی همچین موقعیتی ک داری کنفرانس میدی بهترین کار این بوده ک با یه حالت ...

درسته عزیزم 

از این به بعد اینطوری رفتار میکنم 

وقتی مسخره میکنن چطوری رفتار کنم؟

مرسی عزیزم از راهنماییت من اولا خیلی آروم بر خورد میکردم ولی الان فوری وقتی کسی میپره وسط حرفم اعصاب ...

چندسالتونه ؟ خب سعی کن خیلی باهاش حرف نزنی و ازش دوری کن چون آدم بی ادبی هستن و داره رو رفتار و اعصاب شما تاثیر منفی میزاره

درسته عزیزم از این به بعد اینطوری رفتار میکنم وقتی مسخره میکنن چطوری رفتار کنم؟

♥️♥️♥️

بازم بستگی به شرایط و نوع مسخره کردن داره 

در بیشتر مواقع باید هییییچ واکنشی نشون ندی 

وقتی هیچی نگی اونا بیشتر حرصشون میگیره 

اما اگه جواب بدی خوشحال میشن میگن ایول ناراحت شد