2777
2789
عنوان

مامان کلاس چهارمی داریم اینجا

42 بازدید | 9 پست

خوش خط نویسی دارین شمام؟

الان یه هفته است به دخترم معلمش سرمشقای کتاب نگارشو میده ولی نه مثل تو کتاب 

خودش می‌نویسه تو دفتر ولی نه اون خط تحریری که ما یاد گرفتیم مثل اون خط های نستعلیق توی پیج ها

که آموزش خط میدن 

هرچقدرم تلاش می‌کنه دخترم مثل اون نمیتونه بنویسه ،هردفعم با گریه میاد که خانومم امضا نکرد

امروزم گفته کل درس رهایی ازقفسو خوش خط نویسی کنین 

دخترم باز عزا گرفته

تازه من به روش خودمون یاد دادم هم قبول نکرده همون خط تحریری که فونت خود کتاب فارسی شونه

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

سلام ما کتاب خوشنویسی رسولی رو دادن به بچه ها هرشب از اون یکی دو صفحه میگه مینویسن اون کتابم درسای خود کتاب فارسی رو خوش خط نوشته بچه ها پر میکنن پسر من خیلی خطش بهتر شده انصافا اصول خوشنویسی توش توضیح داده شده رعایت میکنه ولی خیلی خیلی کند مینویسه چون میخواد تحریری بنویسه

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ما کتاب خوشنویسی رسولی رو دادن به بچه ها هرشب از اون یکی دو صفحه میگه مینویسن اون کتابم درسای خ ...

میشه از نوع خطش عکسبدین؟

من تحریری بلدم ولی معلمش قبول نمیکنه 

خودش یه مدل یاد گرفته همش به بچه ها میگه اینجوری بنویسین

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
2805
میشه از نوع خطش عکسبدین؟من تحریری بلدم ولی معلمش قبول نمیکنه خودش یه مدل یاد گرفته همش به بچه ها میگ ...

الان خونه نیستم برم خونه تو همین تاپیکتون عکس میدم 

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
اسم کتابش فکر کنم زیبا بنویسیم هست نویسنده شم محمد رسولی مال پایه چهارم رو پیشنهاد بدین به معلمشون

می‌خوام ببینم فونتش با کتاب یکیه یا اینجوری که معلم دخترم مینویسه؟

عزیزم این هستش کتابه

خیلی ممنون منم به معلمش پیام دادم امیدوارم قبول کنه ولی اون خط تحریری و قبول ندارم  خط شکسته نستعلیق دوست داره انگار