2777
2789
عنوان

مامان بزرگم داره نودلیت میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 27 پست
مامانبزرگ من یه بار خودش قایمکی اینستا نصب کرد😑😑پاکش کردیم.تو تلگرام هفته یه بار پروفایلش رو عوض م ...

وای چ با نمک خوبه یاد میگیره مامان بزرگ من نمیتونه یاد بگیره 😂وگرنه آیفون میخاست 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادربزرگ خدابیامرزم یبار من و خواهرم پیشش بودیم براش کباب درست کردیم خورد، به خودمون نرسید، بعد برای خودمون تخم مرغ سرخ کردیم تو آشپزخونه خوردیم چند دقیقه بعد داییم اومد مادربزرگم زد زیر گریه که اینا برای خودشون یه چیزی درست کردن بوش تو خونه پیچیده ولی به من ندادن😐

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
یه عمر کله جوش خوردن خسته شدن😂

😂😂 مادرشوهرم همیشه میگه من از این هله خوبه ها نمی‌خورم فقط یه بار حوصلم سر رفته بود رفتم یه پوفک گرفتم برا خودم رفتم پارک خوردم😅🚶

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

2805
مادربزرگ خدابیامرزم یبار من و خواهرم پیشش بودیم براش کباب درست کردیم خورد، به خودمون نرسید، بعد برای ...

وا چه ما مادر بزرگی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

همیشه خودشو واسه داییم لوس میکرد خدابیامرز😂

پیرا خیلی لوسن مامان بزرگ من یه چیزایی سفارش میده بخوره ک من تو عمرم نخوردم 🤣خیلی شکمو  و خیلی هم حساسه 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی