2777
2789
اره دمبل دارم چوب دارم دیگه استپ همه چی دارمآها درسته اون تغذیه های قبل ورزش چقدر قبل ورزش باید خورد ...

نه نهه عزیزدلم من فکرر کردم شما مثه من صبحا ورزش میکنی صبحانه همونطوری که متخصص تغذیت گفته بخور خب

ولی قبل ورزش نیم ساعت قبلش الکارنیتین 

بعدشم تا یک ساعت و نیم هیچی نخور 

وعده شامت باید کاملا پروتئینی باشه بدون کربوهیدرات 🦋😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گرم کردن تو ضیح دادین آره دویدن و حرکتای آروم اره؟آره شما بزارین ممنونم

بله عزیزم ضربان قلبت بره بالا

بعد گرم کردنت طوری باشه که از همه عضلات بدنت استفاده کنی مثلن از دستات و پاهات استفاده بشه تا وقتی تمرین انجام دادی عضله هات نگیره

عشقم اسمت چییه شما من راحت بحرفم باهات🥲😍

یه نکته دیگه که یادم رف بگم خب 

تو پیلاتس دوتا حالت مهم داره برای انگشتای پا

وقتی میگم پنجه ها فلکس ینی انگشتای پاتو به سمت خودت بکش جوری که کشش و پشت ساق پات حس کنی

وقتی میگم پنجه ها پوینت ینی انگشتای پاتو به سمت پایین بکشی جوری که حس کششو روی ران پاهات داشته باشی

متوجه شدی😍🦋

من برات فردا حرکات وکامل میزارم تو همین تاپیک تا راحت انجام بدی 

فقد بمن بگو که چن روز تو هفته میخای ورزش کنی😍

بعد چه روزایی دمبل چه روزایی کش چه روزایی چوب؟

بعد راجب استپ خودت سرچ کن حرکاتو چون استپ حرکاتش برا زانو یکم ریسکیه خب من چون نمیتونم از نزدیک ببینمت نمیشه گف اونو

ولی دمبل و چوب و کش اوکیه

ببین من دوره فلکسی شو شرکت کردم چون دوس دارم انعطاف بدنم زیاد شه ولی دنبال پیلاتسم هستماز نظرت خونه ...

ارره خیلی موثره مخصوصن اینکه مرتب هفته ای سه روز و ورزش کنی

من برات فردا حرکات وکامل میزارم تو همین تاپیک تا راحت انجام بدی فقد بمن بگو که چن روز تو هفته میخای ...

قربونت برم من زهرام عزیزم

هرروز 

گفتم یه مراسم داریم بحث مرگ و زندگی برام تا اسفند لاغر شم

🥲قشنگ هر کی دید 

کرک و پرش بریزه🥺

روزای اول حالا آروم تر و سبک تر انجام میدم 

والا هر جورررر خودت صلاح میدونی 

یعنی شما بگو بمیر من میگم چشم🥲

سوال ک زیااااد دارم اگه سرفرصت جواب بدی😍

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

2810