2777
2789

بخاطر گناهایی که فقط خودم و خودش ازش خبر داره...

بخاطر اینکه درنظر مردمش خیلی آدم بهتریم تا در پیشگاه خودش...

از وقتی اذانو گفتن این فکر اومده تو ذهنم که برم نماز بخونم اما هی پشت گوش میندازم چون روحم سیاهه خجالت میکشم😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شیطون گولت نزنه برو بخون 

هزار بار توبه شکستی باز آ🤗

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       

همیشه یاد باشه حضرت موسی رفت با یه مشت یه نفر رو کشت خدا بخشیدش پیامبرشم کرد گناهیی که تو کردی عددی حساب نمیشه اصن 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫           🚫🚫چرت و پرت بگین=گزارش وتگ کردن نی نی یار 🚫🚫

چند نامه عاشقانه از خدای مهربان!

بسم الله الرحمان الرحیم

«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ.»

هنگامی که بندگانم از تو درباره من بپرسند، [بگو:] یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند، تا [به حقّ و حقیقت] راه یابند [و به مقصد اعلی برسند].

سوره بقره: آیه 186.

«قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَی أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَحْمَةِ اللّاهِ إِنَّ اللّاهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً أِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ»

بگو: «ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را می آمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است .

سوره زمر , آیه 53

«وَإِذا جآءَكَ الَّذِينَ يُؤْمِنونَ بِآياتِنا فَقُل سَلامٌ عَلَيْكُمْ كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلَی نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ أَنَّهُ مَنْ عَمِلَ مِنْكُمْ سُوءاً بِجَهَالَةٍ ثُمَّ تَابَ مِنْ بَعْدِهِ وَأَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ»

و هرگاه کسانی که به آیات ما ایمان می آورند به نزد تو آیند، بگو: سلام بر شما، پروردگارتان رحمت را بر خود لازم و مقرّر کرده؛ بنابراین هر کس از شما به نادانی کار زشتی مرتکب شود، سپس بعد از آن توبه کند و [مفاسد خود را] اصلاح نماید [مشمول آمرزش و رحمت خدا شود]؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.

سوره انعام: آیه 54.

خداوندا، تو چنان مهربانی و آن قدر كريم و بزرگواری كه در خطابی به انسان با داشتن لغزشها و گناهان بسيارش فرموده ای:

«مرا خوانديد به شما جواب دادم، از من خواستيد به شما عطا كردم، با من به مخالفت برخاستيد به شما مهلت دادم، مرا ترك كرديد شما را رعايت نمودم، مرا معصيت كرديد من نسبت به شما پرده پوشی نمودم،

اگر به سويم باز گرديد، شما را میپذيرم، و اگر به من پشت كرديد، به انتظار بازگشت شما میمانم.

من بخشنده ترين بخشندگان، و كريمترين كريمان، و مهربانترين مهربانانم».

كشف الاسرار: 3/ 374.

منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

خداوند متعال در حدیث قدسی میفرماید:

"اگر بندگانم که از من رویگردان شدند  بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند".

میزان الحكمه، جلد ۴، صفحه ۲۷۹۷

در جای دیگری خداوند متعال به حضرت عیسی (ع) خطاب می کند :

ای عیسی : چقدر بنده ام را طلب کنم و انتظار او را بکشم ، ولی آنها بسوی من نیایند.

خداوند میفرماید:

اي موسي! هر‌كه از گناهكاران نزد تو آمد و به تو پناه برد، بگو خوش آمدي و آسوده شدي، چه جايگاه بزرگي است پيشگاه خداوند جهان. و بر ايشان آمرزش بخواه و بر ايشان مانند يكي از خودشان باش.(كافي8/48)

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
2810