sebar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 441 عنوان فولیکول بزرگ چکار کنم کیست نشه بعد از سقط 33 بازدید | 5 پست فعلا قصد بارداری مجدد ندارمفولیکول بزرگ دارم قرص ضد بارداری مانع کیست میشه تجربه دارین 1403/08/29 | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fergal_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 67 فولیکول بالغ زمانی کیست میشه که ازاد نشهمگه مشکل ازاد سازی داری ؟؟ در ضمن کیست فولیکول خطرناک نیست با ۲ دوره پریود خودش دفع میشه
sebar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 441 نمی دونم فقط سابقه کیست دارمدر کل قرص جلوگیری الان بخورم کمک کننده هست تا کیست نشه
sebar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 441 فولیکول بالغ زمانی کیست میشه که ازاد نشهمگه مشکل ازاد سازی داری ؟؟ در ضمن کیست فولیکول خطرناک نیست ب ... عزیزم ممنونم از راهنماییت انشالله موفق باشی عزیزمقرص جلوگیری کمک کننده هست در شرایط من ۵ روز از سقطم میگذره و فولیکول توی سونو دیروز نشون میداد و سابقه کیست دارم
fergal_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 67 عزیزم ممنونم از راهنماییت انشالله موفق باشی عزیزمقرص جلوگیری کمک کننده هست در شرایط من ۵ روز ا ... اینو نمیدونم باید از دکترت بپرسی قرص جلوگیری دکتر بهت داده ؟ معمولا واسه این میدن ک پریود رو تنظیم کنه فکر نمیکنم ربطی به فولیکول داشته باشه
sebar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 441 اینو نمیدونم باید از دکترت بپرسی قرص جلوگیری دکتر بهت داده ؟ معمولا واسه این میدن ک پریود رو تنظیم ک ... تشکر عزیزم دکتر گفت از ماه بعد استفاده کن ممنونم ♥️🌹