2777
2789
عنوان

صابخونه فضول

85 بازدید | 15 پست

صابخونه ما تو ساختمون خودمون هست و الان یه چند ماهیه اینجاییم و دو ماهه خیلی بهمون گیر میده میگه مهمون چرا اینقدر دارید و من اینجا رو به دو نفر اجاره دادم و حتی بهمون گفته شما زن و شوهر نیستید. بعضی وقتا فک می کنم پشت درمون وایساده. شوهرم میگه فسخ کنیم. شما تجربه فسخ اجاره داشتین؟ دردسر نشه برامون. واقعا دیگه تو خونه خودمم امنیت نداریم

فسخ کنین آدم فوضولو نمیشه تحمل کرد فردا پس فردا میاد میگه... استغفرالله

همش وقتی میام خونه استرس دارم. شما میدونین فسخ قرارداد چجوریه؟ من شنیدم میشه به جرم تجسس ازش شکایت کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چه فضول ،ما سه ساله با صاحب خونه تو یه ساختمونیم کلا ۵ بارم ندیدمشون مخصوصا خانومش خیییلی خوب ،خدا خیرشون بده ،از طریق بنگاهی که اجاره کردین پیگیر بشین شرایط اونا میدونن

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
واقعا دیگه میخوایم همین کار کنیم. شما میدونی شرایط فسخ قرارداد چجوریه؟

شرایطی نداره که 

مگه اینکه تو قولنامه چیزی نوشته باشین ک مثلا خسارت بخواین بدین و اینا 

وگرنه ب املاکی  میگین شرایطو اونهام صابخونه رو در جریان میزارن و تا وقتی که مستاجر جدید پیدا بشه باید کرایه خونه رو بدین 

2810