2777
2789
عنوان

دخترم رو زدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 96 پست

مشاور به من گفت  اگه دیدی جوری به هم خورده که حتی نمیتونی  در اتاقش رو باز کنی حق نداری تمیزش کنی 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانشناسه رو که اقای تپلی هست دنبال کن .بچه ای روانش سالمه که توی  خونه ی  ترکیده بزرگ میشه.

الان اتاق بچه های من ترکیدههههه. ولی واقعا کاریشون ندارم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2805

بچه سه ساله رو بخاطر کثیف بودن اتاقش زدی😐😐

تو این سن بهم نریزه پس دیگه کِی؟

اول چندتا کتاب تربیت فرزند بخونین

روی سلامت روان خودتون کار کنین

بعد بچه های بدبختو بیارین تو این دنیا

ذره ای شناخت ندارین نسبت به سنی که بچه توش هست

متاسفم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

باهاش بازی کن وبهش کادو وخوراکی که دوست داره بده 

ببرش بیرون 

بغلش کن 

دلیل عصبانیتتو بهش بگو وبه هم قول بدید که هیچکدومتون تکرار نکنید 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
بچه سه ساله رو بخاطر کثیف بودن اتاقش زدی😐😐تو این سن بهم نریزه پس دیگه کِی؟اول چندتا کتاب تربیت فرز ...

والا والا والا والا والا والا🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2810