2777
2789

دارم آواره میشم خواهرم میخواد طبقه پایین خونه کراتاق من میشه هم مطب بزنه غیر اون خیلی باهم دعوا داریم ۲۰ سال ازم بزرگ تره آدم خیلی بیشعور و بی شخصیت 

خود خواه خود بین ، آدمیه ک وقتی کارش گیره مهربونه بعد ک کارش تموم میشه مثل سگ با آدم رفتار می‌کنه 

به همه توهین می‌کنه کسی بهش توهین کنه فوش و حمله می‌کنه همین چند روز پیش بهم قندون رو پرت کرد کاش میخورد بهم میمرذم 

کاش میخورد بهم راحت میشدم چرا نمردمممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماها درک نمیکنید که غم بزرگی تو دلمه غم باد گرفتم دارم میزنم

میدونم گلم چی میگی اما خب ازدواج اشتباه ب و دردی میخوره اگر خیلی نمیتونی بیاری برو خوابگاه مگه دانشجو نیستی یا هم خونه ای بگیر

یکم باهاش راه بیا خیلی سر ب سرش نزار

تا کی ؟  باور کن چند روز پیش بهم داشت فوش میداد هیچی نمکیگفتم باز گفتم خودتی خودتی دیگ عصبی شدم کتاب رو سمتش پرت کردم خورذ آروم به پاش کتاب رو برداشت از وسط  جر داد بعد فک کردم تموم شد یهویی بلند شد حالت التماس گونه گفتم تورم خدا حمله نکن قندون دستش اومد پرت کرد سمتم

تا کی ؟ باور کن چند روز پیش بهم داشت فوش میداد هیچی نمکیگفتم باز گفتم خودتی خودتی دیگ عصبی شدم کتاب ...

میدونم چی میگی خوندم تاپیکتون رو اون روز میگم بیشتر تو اتاق خودت باش کاری باهاش نداشته با برای خودت تلویزیون بخر نیا خیلی از اتاق بیرون 

هر جا بری همینه. دنبال تغییر خودت و طرز فکرت باش. آدم زندگیش رو با خودش میبره. فرقی نداره خونه پدر ی ...

من با همه خوبه بلور کن هر کسی باهام یک ذره محبت کنه هزار برابر یرلش جبران میکنم

چرا داداشم اینجمریرنسشتک ؟  تازه  نزدیک ۲۰ ملیون هم بهش دادم حرفشو نزدم یک بار هم گ پس اونم همیشه میگه میدم ولی میدونم دستش بسته اس به جاش با خودم میگم همین ک هستی کنارم مثل رفیقی گاهی برام کافیه 

خیلی دوسش دارم دیگ چه فایده ک سر زندگیشه

اگه مشکل داری باهاش جز در موارد ضرورت حرف نزن. مرز بزار برای خودت. 

شوهر کردن از اینهم بدتره ، شما که با یه تربیت و تو یه خونه بزرگ شدید اینطورین. شوهر بدتره ، چون کلا یه مدل دیگه فکر میکنه و بزرگ شده. 

اونا میگن غیبی ندارع موقتیه میاد پول وام رو بگیره بعد میره ولی فکر نکنم همچین کاری بکنه با شناختی ک ...

خداروشکر پدر و مادرت هستن، نگران نباش. 

دختر گل یکم آروم باش، انسان گاهی یهو بخودش میاد و میبینه یه آرزوی خیلی مهم و به خواسته مهمتر داره، تقلا میکنه، بی قراره، دعا میخونه، تلاش میکنه و ...‌

ولی من تو زندگی متوجه شدم هر چیزی زمان خودشو داره، اگر زودتر با اشتباهاتمون خرابش نکنیم. 

مثلا فکر کن یه درختی که میوه نارس داره، بکنی و بخوری. اونوقت میبینی طعم و بوی خیلی بدی داره! اما اگر رسیده باشه و بوقتش میوه رو بکنی خیلی خوشبو خوشمزه هست. 

چند روز اگر دقت کنی متوجه میشی چقدر خانما تو زندگیشون با همسرانشون مشکل دارن، همش بخاطر اینکه عجله کردن.

شما دختر گل، حتما انقدر عاقلی که میدونی باید آرامش خودتو حفظ کنی، احساساتت رو مدیریت کنی و سعی کنی روش صحیحی برای تعامل با افرادی داشته باشی که ناراحتت میکنن. 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻
2810