2777
2789

اگ با آدم شبیه خودت ازدواج کنی متاهلی خیلی خوبه

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاهلا الان میان شروع میکنن به نالیدن از متاهلیشون

نه من که نمینالم با اینکه دوهفته پیش جر‌و‌بحث داشتیم با همسرم

ولی یه تار موی گندیده اش رو با دنیا عوض نمیکنم

ازدواج خیلی خوبه

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805

عزیزم متاهلی با آدم درست خیلی قشنگ 

نه اینکه با ی آدم زبون نفهم زیر ی سقف باشی تازه اونموقع میفهمی و میگی حیف مجردی 

وقتی مجردی میگی مرحله بعد ازدواجه خوشحالیه خوبه ولی ازدواج بد مرحله بعدش طلاقه که تو جامعه ما چیز خوشایندی نیست و پر از کنایه حتی از نزدیک ترین کساته

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
من هر وقت تاپیک زدم که خیلی مجردی سختی دارم اومدن از متاهلی بد گفتن

آدم درستی انتخاب نکردن اونا

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

دارن آواره میشم بدبخت میشم خواهرم میخواد بیاد طبقه پایین رو اشغال کنه من دیگ جایی ندارم توی این خونه

خواهرت ،به خاطر شغلش مجبوره بیاد تو زیرزمین ،شماهم برو تو خونه با بقیه زندگی کن ،چرا اینقدرسختش میکنی،شاید اصلاً فرجی شد و همین باعث شد شما هم ازدواج کنید و از این خونه برید،به حکمت خداوند امیدوار باش عزیز

نه من که نمینالم با اینکه دوهفته پیش جر‌و‌بحث داشتیم با همسرمولی یه تار موی گندیده اش رو با دنیا عوض ...

واقعا خوبه

ولی متاهلای اینجا کاری کردن که ادم نمیتونه اینجا هم دردودل کنه

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻