2777
2789
عنوان

اگه گفتید عروس بزرگه کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 11070 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بقیه زندگی شونم همینه ایشون قبل دبستان کلا با مادربزرگ و پدربزرگ زندگی کردن یعنی مادرشوهر مادرشوهرمع ...

چرا میخندیدین چون افکارش مثه شما نیست براتون خنده داره شمارو یه جور دیگه میدیدم ولی بارها تو تاپیکاتون تو بعضی کامنتا راجع به این عروس صحبت کردین یجوری انگار لجین باهاش ومدام زیر نظرش دارین ازش ایراد میگیرین یسری هم از لباسش گفتین کارتون درست نیست مدام تخریبش میکنین 

چرا میخندیدین چون افکارش مثه شما نیست براتون خنده داره شمارو یه جور دیگه میدیدم ولی بارها تو تاپیکات ...

سلام

الان اینکه من و خواهرشوهرام به بعضی حرف های برادر همسرم توی خلوت خودمون میخندیم چه ربطی به جاری داره

دوما من حق دارم راجع به جاری خودم حرف بزنم

راجع به لباس هم بله توی فرهنگ ما کسی با مانتوشلوار مشکی عقد نمیاد

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

سلام ترنج جان خوبیخیلی منتظر هدیه ت بودم اما بدستم نرسید

سلام

من سه هفته است پست کردم 

شنبه پیگیری میکنم 

منو باش فکر کردم لابد نپسندیدی 

[QUOTE=361438162]سلام الان اینکه من و خواهرشوهرام به بعضی حرف های برادر همسرم توی خلوت خودمون میخندیم چه ربطی به جار 

باید یاد بگیریم همه مثه هم نیستن اگه کسی هم تو خانواده بود با همون تفاوت بپذیریم مگر اینکه اون تفاوتش ضرری بما برسونه من این حس و از حرف های شما میگیرم که مدام درحال تخریب اون جاری هستین و مسخره اش میکنین وخودتون برتر و بالاتر میبینین اگه حس من اشتباهه عذرمیخوام ولی چیزیه که از کامنتاتون دریافت کردم

[QUOTE=361438162]سلام الان اینکه من و خواهرشوهرام به بعضی حرف های برادر همسرم توی خلوت خودمون میخندی ...

شما دنبال بهانه ای 

ما اگه برادرهمسرم رو نپذیرفته بودیم رابطه مون خوب نبود

هر جور راحتید فکر کنید ولی دفعه بعد به چیزی گیر بدید که تابلو نباشه

شما انقدر هول کردید گیر بدید که حتی متوجه نشدید کامنت من در مورد برادر همسرم هست نه جاری

سلامالان اینکه من و خواهرشوهرام به بعضی حرف های برادر همسرم توی خلوت خودمون میخندیم چه ربطی به جاری ...

یه چیزی این وسط بگم😅

من چندوقته میبینم  خیلیها

چه توو عروسی و چه عزا از فامیل و غریبه ،مشکی میپوشن

البته بیشتر مشکی براق یا کار شده یا مدل خاص و...

سوای یه عده که چون مشکی لاغرتر نشونشون میده،معمولا همیشه مشکی میپوشن یا چون پوستشون سفید هست ،مشکی بیشتر بهشون میاد

و حالا من که رنگی بیشتر دوست دارم و مشکی یکی دوتا اونم  ساده دارم

به فکر افتادم که اگه شد سرفرصت منم لباس مشکی و متنوع تهیه کنم😊

یه چیزی این وسط بگم😅من چندوقته میبینم خیلیهاچه توو عروسی و چه عزا از فامیل و غریبه ،مشکی میپوشنالب ...

😅

انشالله همیشه دلخوشی باشه

بنظرم رفتار عروسی که سنش کمه ولی قدمتش زیاده بخاطر فرهنگی باشه که توش بوده و شرایط زندگیش کلا متفا ...

سلام دقیقا همینطوره 

قسمتی که گاهی سخت میشه اینه که ایشون فرق عروس بزرگه با بزرگتر از بقیه بودن رو نمیدونن

2810