2777
2789
عنوان

اگه گفتید عروس بزرگه کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 11428 بازدید | 179 پست
خواهش میکنم بله ایشون زمان مادرشوهر اولم عروس شدن توی عقد بودن مادرشوهرم فوت شدن ۵ سال بعدش مادرشوهر ...

یکمم فکر کنم به خاطر اینه

ما هم یه همچین کسی رو تو فامیل مادرم داریم که زمان دبیرستان ازدواج کرد و دانشگاهم اجازه ندادن بره

الان سال ها گذشته اما من دانشگاه که قبول شدم مادر دختری به من نگاه میکنن یهو میگن اونایی که میرن دانشگاه اکثرا خرابن😐(معذرت میخوام از جمع که همچین حرفی زدم)

یا مثلا میگن ما انقدر خواستگار داشتیم اصلا خواستگارا نذاشتن درسمون تموم شه😐

یا چون فهمیدن من سرکار میرم فرمودن بابام میگه همه اونایی که پول ندارن دختراشون میرن سرکار😐

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
عزیززززماخه آدم بعضی وقتا دلش میخواد حتی یه بارم شده بدجور جواب یکی رو بده از بس نظرهای بیجا میدن و ...

الان اگه برگردم نه حرص میخورم نه هرگز همچین حرفی میزنم

خواهرها و مادر همسرم با مهربونی و خوش قلبی تونستن کاری کنن توی خانواده هرگز صدامون بالا نره

من نباید همچین حرفی میزدم 

ولی یه ور بدجنس هم دارم که هنوز یه جورایی این جمله یادش میاد لبخند میزنه

من جنسم اندازه خانواده همسرم مهربون نیست

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی انصافی نکنم خیلی کدبانو هستن بچه هاشون مودب هستن و همیشه لباس مرتب میپوشن و بوی گل میدن آشپز خوبی ...

خداروشکرررر

همین که خوشبختن کافیه

بالاخره همه ما یه سری ایرادات داریم دیگه

چقدرم خوبه که شما و بقیه فامیل زحمات های ایشونم میبینید و فقط بدی هاشون به چشمتون نمییاد

انشالله همه سعادتمند و عاقبت ب خیر بشیم

یکمم فکر کنم به خاطر اینهما هم یه همچین کسی رو تو فامیل مادرم داریم که زمان دبیرستان ازدواج کرد و دا ...

بله اینم هست

البته جمله ای که راجع به دانشگاه گفتید از جملات قصار برادرهمسرم هست که یه بار حرفی با این مضمون گفتن 

یهو همه ساکت شدن 

بعد من به خواهر شوهرا نگاه کردم اونا به من

من دکتری دارم 

خواهرشوهر مجرده ارشد 

خواهر شوهر متاهله لیسانس

دیگه چیزی نگفتیم 

وقتی گفتم ایشونو کسی گردن نمیگیره همین منظورم بود😅😅😅😅

یکمم فکر کنم به خاطر اینهما هم یه همچین کسی رو تو فامیل مادرم داریم که زمان دبیرستان ازدواج کرد و دا ...

بله اینم هست

البته جمله ای که راجع به دانشگاه گفتید از جملات قصار برادرهمسرم هست که یه بار حرفی با این مضمون گفتن 

یهو همه ساکت شدن 

بعد من به خواهر شوهرا نگاه کردم اونا به من

من دکتری دارم 

خواهرشوهر مجرده ارشد 

خواهر شوهر متاهله لیسانس

دیگه چیزی نگفتیم 

وقتی گفتم ایشونو کسی گردن نمیگیره همین منظورم بود😅😅😅😅

الان اگه برگردم نه حرص میخورم نه هرگز همچین حرفی میزنمخواهرها و مادر همسرم با مهربونی و خوش قلبی تون ...

خداروشکر خانواده عاقل و خوبی دارید

تو همین سایت کم ندیدیم مشکلات کوچیک تر از این توسط خانواده به طلاق و مشکلات بزرگ تر از اون منجر شده

اتفاقا شمام خیلی مهربونید اما انسان چه کنه که یه کودک درون بدجنس هم داره که بعضی وقتا دوست داره خودی نشون بده😁

بله اینم هستالبته جمله ای که راجع به دانشگاه گفتید از جملات قصار برادرهمسرم هست که یه بار حرفی با ای ...

اگه برادر همسرتون همچین تفکراتی دارن و طرز صحبتشونم همینطوره، به نظرم شما هرکاری که عروستون میگه انجام بدید تا تو زندگی نگهش دارید. واقعا هم به جز ایشون فکر نکنم کسی با برادرشوهرتون کنار بیاد😂

اگه برادر همسرتون همچین تفکراتی دارن و طرز صحبتشونم همینطوره، به نظرم شما هرکاری که عروستون میگه انج ...

مسئله اینه واقعا همچین تفکری ندارن ولی هر لحظه امکان داره یه همچین حرفی بزنن😂😂😂

مسئله اینه واقعا همچین تفکری ندارن ولی هر لحظه امکان داره یه همچین حرفی بزنن😂😂😂

یکم انگار فکر نکرده و بدون درنظر گرفتن شرایط حرف میزنن😂که خب خیلییی بده

یکم انگار فکر نکرده و بدون درنظر گرفتن شرایط حرف میزنن😂که خب خیلییی بده

دقیقا

اوایل من به چشم تراژدی نگاه میکردم 

الان یاد گرفتم کمدی نگاه میکنم 

یه سوال الان اون خانوم ۲۸ ساله از نظر ظاهر جونتره یا اون خانوم ۴۶ ساله که یک ساله ازدواج کرده؟؟؟

کاش میشد عکس بذارم

جفت جاری های من بشدت زیبا هستن 

ولی از لحاظ جوان تر نشان دادن 

جاری ۲۸ ساله کمی بزرگتر نشون میدن 

جاری ۴۶ ساله کمی کوچیکتر 

هر سه تامون بین ۳۵ تا ۴۰ نشون میدیم

دقیقااوایل من به چشم تراژدی نگاه میکردم الان یاد گرفتم کمدی نگاه میکنم

بابا خیلی بده😂

مامان من معلم هستن. یه بار همسایمون خیلی جدی تو چشم مامانم نگاه کرد گفت دخترم میگه درس شما اصلااااا مهم نیست. بیخودی معلما مییان این درس رو تدریس میکنن😐

اولا واقعا درس مهمی رو تدریس میکنن دوما حتی اگه اینطور نباشه هم برام عجیبه که اون آدم نمیدونه نباید این حرفو جلوی معلم اون درس بزنه

2810