2777
2789
عنوان

اگه گفتید عروس بزرگه کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 11175 بازدید | 179 پست
اوپرا یه سوال از نظر تو اختلاف سنی مناسب ازدواج حداکثر چند ساله؟البته خودم که هنوز سن ازدواجم نیس ،ه ...

به نظر من بالای ۵ رو باید بررسی کرد

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

وقتی کسی سر عروس بزرگ بودن یا کوچیک بودن دعوا کرده یعنی از همه کوچیک تره البته از نظر ادراکی چون باب ...

این بهترین کامنت بود 

دقیقا همینه 

تاج عروس بزرگه رو تقدیم کردیم 

ولی خب هنوز تبعات داره 

چون گویا ما بالای ۴۰ سال ها خوب به حرف ایشون گوش نمیکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما برو وسط بگو فقط برا اینکه دعواتون نشه من فداکاری میکنم و عنوان عروس بزرگه رو خودم یدک میکشم😁الب ...

ببین عمرا نمیشه وارد این بازی شد 

نمیدونم ولی تو اقوام ما بعضی خانواده ها اینحورین که به یه عروس خیلی بیشتر احترام میزارن همونم میشه ع ...

بقیه زندگی شونم همینه 

ایشون قبل دبستان کلا با مادربزرگ و پدربزرگ زندگی کردن 

یعنی مادرشوهر مادرشوهرم

عقاید خیلی خیلی قدیمی دارن و عجیب 

که من  و خواهرشوهرا خیلی وقتا قایمکی میخندیم 

البته از حق نگذریم طی چند سال گذشته خیلی بهتر شدن

سلام ترنج جان،حقیقتش کلی به دغدغه جاریتون خندیدم😂برادر شوهر بزرگتر من هم تازگیا با همچین کیسی (همین ...

سلام

انشالله پیش نیاد 

ببین عمرا نمیشه وارد این بازی شد

پس بهتره با دو کیلو تخمه بشینید یه گوشه به دعوای اونا نگاه کنید با خیال راحت تخمه بشکنید😁

از همسرتونم تشکر کنید که به موقع با شما ازدواج کرده😂

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

🙄

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

پس بهتره با دو کیلو تخمه بشینید یه گوشه به دعوای اونا نگاه کنید با خیال راحت تخمه بشکنید😁از همسرتون ...

عروس آخری هم برازنده اند وارد دعوا نمیشن 

خیلی ریلکس گفته اند مگه نیام ایران 

😂😂😂😂

الان ایران نیستن 

عروس اول گله کرده که چرا زنگ نمیزنه حال عروس بزرگ خانواده رو بپرسه 

حالا من سوالم اینه چرا پسرای این خانواده دیر ازدواج کردن ؟؟دو عروس اخر از لحاظ سنی منطقی ولی عروس اول و پسر اول واقعا منطقی نیست ازدواجشون خیلی فاصله دارن 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
حالا من سوالم اینه چرا پسرای این خانواده دیر ازدواج کردن ؟؟دو عروس اخر از لحاظ سنی منطقی ولی عروس او ...

خانواده دیر ازدواجی هستن کلا 

خواهرشوهرم یکی شون بالای ۳۵ ازدواج کردن 

یکی شون ۳۷ ساله و مجردند 

کلا توی فامیل مجرد زیاد داریم 

برادرهمسرم هم پارسال همه رو شگفت زده کردن با ازدواج

این بهترین کامنت بود دقیقا همینه تاج عروس بزرگه رو تقدیم کردیم ولی خب هنوز تبعات داره چون گویا ما با ...

عزیزمی ♥️♥️

فقط یه گوشه وایسا ترکش هاش بهت نخوره 😂 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2810