2777
2789
عنوان

اگه گفتید عروس بزرگه کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 11044 بازدید | 179 پست
عروس بزرگ اونیه ک قدمت ازدواجش از بقیه بیشترهپس اولی که پونزده سال خدمته😄 میشه عروس بزرگ

اااا حیف شد سال‌های خدمات من کم هستن 

الان من با موقعیت و سمت و پست خودم شادانم 

اولی و سومی احتمال داره به مشکل بخورن

چون کوچیکه که بزرگه است به بزرگه که کوچیکه است گفته اند من بزرگه ام ها😂😂😂

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اااا حیف شد سال‌های خدمات من کم هستن الان من با موقعیت و سمت و پست خودم شادانم اولی و سومی احتمال دا ...

😂😂😂

شما در هر حال وسطی محسوب میشی و جایگاهت امن و غیر قابل تصرفه

او در بر و ایام به کام است...
😂😂😂شما در هر حال وسطی محسوب میشی و جایگاهت امن و غیر قابل تصرفه

من تا بیام این مناسبت ها رو یاد بگیرم تسمه تایم پاره میکنم 

البته عروس اول پدر منم اون سالهای اول درآوردن 

تا یاد گرفتم گوش ندم

امکان نداره عروس اولیه ۲۸ سالههه باشه چندسالش بوده مگه🤨که ۱۵ ساله ازدواج کرده برادرشوهرت که ۵۳ سالشه اخه همسردومه!؟

من میگم پسر دومی زنش عروس بزرگست ..پسر دومیا از برادرا مظلوم ترن.

وقتی کسی سر عروس بزرگ بودن یا کوچیک بودن دعوا کرده یعنی از همه کوچیک تره البته از نظر ادراکی چون بابت این نسبت ها مدال گردن کسی نمیندازن 

ما هم چنین مدلی رو با همسر خواهرم داشتیم که بعد ما ازدواج کردن ولی سنشون از همسر من بیشتره و اوایل سر داماد بزرگ بودن دعوا داشتن ، همسرم هم با افتخار مدال رو بهشون تحویل دادن 😂😂

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اااا حیف شد سال‌های خدمات من کم هستن الان من با موقعیت و سمت و پست خودم شادانم اولی و سومی احتمال دا ...

شما برو وسط بگو فقط برا اینکه دعواتون نشه من فداکاری میکنم و عنوان عروس بزرگه رو خودم یدک میکشم😁البته بگو من خوشم نمییاد خداشاهده فقطططط برا آرامش خانواده این کارو انجام میدم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
من تا بیام این مناسبت ها رو یاد بگیرم تسمه تایم پاره میکنم البته عروس اول پدر منم اون سالهای اول درآ ...

این داستان:جاری چیز😁

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
مشکل اینه این عروس عزیز از دو تا عروس بعدی انتظار دارن بهشون احترام خاص گذاشته بشه و براشون تصمیم گی ...

احترام که باید گذاشته بشه به سن نیست

همه باید به هم احترام بذارن

ولی خانم پسر بزرگه عروس اوله

نمیدونم ولی تو اقوام ما بعضی خانواده ها اینحورین که به یه عروس خیلی بیشتر احترام میزارن همونم میشه عروس بزرگه و همه کاره😅با وجود اینکه عروس های دیگه ممکنه باشن که ازشون بزرگتر باشن چند سالی 

این  برادر شوهر اولیت هم عجیبه ها

حالا فقط زن گرفتنش اینجوری بوده؟یا بقیه زندگیشم همینقدر عجیبه

سلام ترنج جان،

حقیقتش کلی به دغدغه جاریتون خندیدم😂

برادر شوهر بزرگتر من هم تازگیا با همچین کیسی (همین فاصله سنی و عروس کم سن)ازدواح کردن فعلا که ما ندیدیمشون و امیدوارم این مسائل برا ما پیش نیاد😂

امکان نداره عروس اولیه ۲۸ سالههه باشه چندسالش بوده مگه🤨که ۱۵ ساله ازدواج کرده برادرشوهرت که ۵۳ سالش ...

خب ما داریم می‌بینیم که امکان داره

۱۴ سالگی ازدواج کردن

2810