2777
2789
عنوان

ازکجابفهمم کسی ازم خوشش میاد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 92 پست
تو دوستش داری پس😁

اره حالا با یه دوازدهمیه دعواش شده بود، بعد به پشت سریم گفتم چیشده کی دعوا کرده؟

گفت عشقت رو زدن 😂 گفتم کیو؟ گفت محی 😂👍🏼

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
جررررر ضایعه پس دوستش داری😭😂

نمیدونم دوستش امسال گیرداد کنجکاوی نشون نیداد میگفت که چرا ازش پارسال شماره میخواستی ( داستان داره ) بعدگفت میخاستم بدونم چراازمحی خوشِت میاد،، 😐

یبارم یه شوخی ناجور کرد باهام ..بعدم که اونطوری حرکت زد 

نکنه این دوست داره؟یا از طرف اونه؟

منم مشکوک شدم اخه پارسال انقدر پیگیر نمیشد

اونم تو دومین روز مهر اینوگفت

نه هورمون نیست اگربود پس چرا کسی عین من نیست؟

جدیدا فیلمای زیادی تو این حیطه ساختن و جو رو به سمتش سوق دادن این باعث شده شخص این فکر یا حداقل شک به گرایشش به فکرش خطور کنه این فکر ادامه دار شه و باقی ماجرا. 

این یه قضیه، چیز دیگه ایم که هست اینه که اگه از نظر جنسی بهش حس داری این احتمالا بخاطر یه سری فیلمای چیزه اگه خدای نکرده میبینی لطفا نبین که من خودم همسن تو که بودم درگیرش بودم تو اون بازه قوه تخیلم جاهای بدی میرفت،که دیگه ندیدم خوب شدم😑

نکنه این دوست داره؟یا از طرف اونه؟

مثلا وایمیستادم توجمع اونا بعد یه دوست دیگش مریم یهویی بحث اونو وسط میکشید اونم پیشم یا یکی دیگم میگفت واسه تولد محی کادومیخری؟ 

درحالی که اینطوری نبود پارسال

من فقط امسالو رفتم به دوستش گفتم میخوام به محی یه فرصت بدم تادرمورد احساسش فکرکنه (ابراز کردن احساسات ایرادداره؟)

جدیدا فیلمای زیادی تو این حیطه ساختن و جو رو به سمتش سوق دادن این باعث شده شخص این فکر یا حداقل شک ب ...

ببین من ل‍ .. ‍،‍ز نیستم، این اول 

دوم من ازون موقعی که رفتم دبیرستان باخودم گفتم فلانی رو پسندیدم میخوام دوست صمیمیم باشه

سوما من فیلمای بد بد نمیبینم یا ذهنم خراب نیست حداقل

مثلا وایمیستادم توجمع اونا بعد یه دوست دیگش مریم یهویی بحث اونو وسط میکشید اونم پیشم یا یکی دیگم میگ ...

به هیچ عنوان ابراز نکن تو

به هیچ عنوان نشون نده یا نزار بفهمه دوسش داری

2810