2777
2789
عنوان

قد وهیکلو ببینید چه خفنه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4265 بازدید | 233 پست
قررربونت برم مهربووم

فدات گلم حقیقت گفتم .🌹

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم عکس بذارم ولی خبببب ..اره قدش هم خوب بود من در حسرت قد بلندم 😔🤣

من دلم میخواست ۱۸۰ میبودم😂💔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
2805
مامانم همش میگه از لاغری بوت میاد😂بخداا مردم دیگه از بس بم گفتن لاغرریی البته من صورتم خیلی لاغره ا ...

لاغری شیکتره عین مدلاایی اینطوری😍

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
وبی جاداری یکم پرشیصورتتم خوشکل تر میشه

صورتم همین مدلی عالیه 

نه من همینجور دوست دارم

ژنتیکیه 

هر چه بخورم همینم 

دور کمرم 68 سانته

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

وایییییی من دوس داشتم حداقل بالای ۱۶۰ بودم 😔🤣قد همون ۱۶۰ یا ۱۵۹ ولی وزن ۴۴ ..🤣🤣

کوشولویی که❤😍 عکس نمیذاری 

صورتم همین مدلی عالیه نه من همینجور دوست دارمژنتیکیه هر چه بخورم همینم دور کمرم 68 سانته

ژن برترر😎

کوشولویی که❤😍 عکس نمیذاری

ارههههه تو جیب جا میشم 😔🤣

نمیتونم عکس بذارم چند روز پیش یکی از اشناهامونو دیدم تو سایت 🤦🏻‍♀️

ولی بدون خیلی جاذابم 😔🤣

[army]   (:...I could see the sunshine
ارههههه تو جیب جا میشم 😔🤣نمیتونم عکس بذارم چند روز پیش یکی از اشناهامونو دیدم تو سایت 🤦🏻‍♀️ولی ب ...

لعنتی جذااب😂پس دیگه الکی غصه نخوریاا 🔪ظریف و خوشگلی اینجوری که گفتی🥲😍

لعنتی جذااب😂پس دیگه الکی غصه نخوریاا 🔪ظریف و خوشگلی اینجوری که گفتی🥲😍

اگه بم نگن کوتوله واقعا برام مهم نیس 😔🤣

ولی بدیش اینکه همههههه اطرافیانم بالای ۱۷۰ ان .. 🤣🤣

عااااااح اعتماد به نفسم بالا رفت مرسی 😌🤣

[army]   (:...I could see the sunshine
2810