2777
2789
عنوان

قد وهیکلو ببینید چه خفنه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4265 بازدید | 233 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توام خوبی😍ولی اون انگار فیت تر و بلنداره

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
2805
غلط کردن بگن😂

168 

54 کیلوام 

یبارم یکی تو خیابون گفت یکم بخور داری محو میشی 😂

همین تیپ عالیه 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

نظرتون راجب این اندام چیه؟از رو لایو شات گرفتم واسه همین واضح نیست رونش پره؟

الان جدی😐😂اصلا مشخص نی

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
168 54 کیلوام یبارم یکی تو خیابون گفت یکم بخور داری محو میشی 😂همین تیپ عالیه

منم تقریبا همینم ولی این هیکلش فیت و تناسب داره خیلی جذابه 😍

چقد ادم بیشور باش درمورد اندام بقیه نظربده

مهم این سالم باشی و خودت راضی باشی از اندامت

...

وبی جاداری یکم پرشی

صورتتم خوشکل تر میشه

وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان.

الان جدی😐😂اصلا مشخص نی

عکس واضح تر ندارم ازش😭😂😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
بگو نمیذاری دوباره ک کاربرا برن حداقل

بصبر الان میذارم اگه میخوای بگی بده نذارم😂🔪

2810