2777
2789
مهم اینه واقعا چه روزی بدنیا اومدی ک ۳۰ اسفند پس میشی اسفندی وای توی عمرت هر کی میپرسه کدوم ماهی بای ...

آره دقیقا باید کلی به بقیه توضیح بدم، اکثر دوستا و فامیل و اطرافیانم همه تولدمو یادشونه و هم روز ۲۹ اسفند بهم پیام تبریک سال نو و تولدم رو میفرستن هم روز اول فروردین یه جورایی با یه تیر دونشون میزنن😅😁

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

۲۷ شهریور ۸۵

تو برای من قشنگی! همونقدر‌ که‌ جنگل‌ با‌ درختاش‌ قشنگه❤️🍁همونقدر که دریا با موجاش قشنگه🌊🩵همونقدر که روز با خورشیدش قشنگه💛☀️همونقدر که شب با ماهش قشنگه🧡🌙همون قدر که این دنیا با تو قشنگه🥺🫀خوشا صبری که پایانش تو باشی:)"M"🤍💍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

🌚۱۳۸۴.۱۲.۱

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

۱۲خرداد ۱۳۸۳

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
آره دقیقا باید کلی به بقیه توضیح بدم، اکثر دوستا و فامیل و اطرافیانم همه تولدمو یادشونه و هم روز ۲۹ ...

خیلی خوبه 😀خاصی دیگه  کمتر کسی ۳۰ اسفند تولدش میشه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
خیلی خوبه 😀خاصی دیگه کمتر کسی ۳۰ اسفند تولدش میشه

آره از بس خاصم کادو تولد هم چهارسالی یه بار میگیرم 🥲🥺😅

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
2810