2777
2789
عنوان

پیرو تاپیکی ک میگفتن برا داداشم زن پیدا نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم درباره یه شخص دیگه تاپیک زدم نه شما که به من حمله کردی اول کاریلحن منم کاملا مهربونانه بود 🤔

حمله واژه ی جالبی نیست لطفا مودب باشید یا اگه نیستید روی من ریپلای نکنید، من با ادمای از قماش شما زیاد وارد صحبت نمیشم😊🤚☘️

2805
خب وقتی ۲ طرف راضین واقعا به کسی چه.خیلی از پسرای زیر ۳۰ سال واقعا شرایط مناسب برای ازدواج ندارن،لاب ...

مشکل اینه فول اپشنا همچین توقعات و معیارایی ندارن بیشتر پسای سطح پایینن که همچین چیزایی میخوان انگار میخوان جبران بی ارزشی و بی اعتماد به نفسی خودشون بشه یه جورایی

خب وقتی ۲ طرف راضین واقعا به کسی چه.خیلی از پسرای زیر ۳۰ سال واقعا شرایط مناسب برای ازدواج ندارن،لاب ...

خب عزیزم استارتر گفت برادر ایشون یه آدم معمولی بوده

ببین خیلی کم پیش میاد همچین ازدواج هایی سرانجام بگیرن رو راست باشیم دختر ۱۷ ساله واقعا واقعا توانایی اداره زندگی مشترک با یه مرد ۳۴ ساله رو نداره چهار روز دیگه طرف میشه ۵۰ ،۶۰ سالش اونوقت دختر خانم میرسه به حالا مثلا سن ۳۰ و تو زیباترین و شاداب ترین حالت ممکنه اونوقت زندگی قراره چجوری ادامه پیدا کنه؟

واقعا هرکی رو من دیدم با اختلاف حتی کمتر از این در حد ۱۰ سال تو همون عقد کارشون به طلاق کشید متاسفانه 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
دست رو دلم نزار هر چی پسر دوربرم بوده خودش اسکل و بیوار و بیعار انوقت دنبال زن حوری و شاغل و پولدارو ...

حالا اگر خییلی پولدارن بودن ی چیزی میگفتی به پولش مینازه،بیکار و بی پول،قیافه هم مثل جناق سینه بروسلی،خانواده بیفرهنگ،بعد توقع خودش و خانوادش  دختره شاه پریونه😂

مشکل اینه فول اپشنا همچین توقعات و معیارایی ندارن بیشتر پسای سطح پایینن که همچین چیزایی میخوان انگار ...

من خودم نامزدم همه چی داره فول اپشن بقول معروف ولی هیچوقت توقعات انچنانی نداشت و نداره

2810