2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 310078 بازدید | 912 پست
این خصوصیت خودته به همه تعمیم نده کار قشنگی نیست خودتو درست کن حسود نباش جای اینکه همه رو شبیه خود ...

من کجا حسادت کردم وقتی از زن وشوهری که ندیدم دفاع کردم میگم زنو شوهر به هردلیلی نباید ازهم حتی ۱شب جدا باشن .غیر رابطه  زن وشوهر کنار هم یعتی آرامش چرا آرامش باید سلب کنه .چرا واقعا جواب منو نمی‌دید چرا این حرف وحدیث هابین مردا نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی خودش تاپیک قبلش از حسادت به همین دوستش و جاریش خودش گفته بهشون حسودم حسودیم میشه بعد شما داری می ...

عزیزم نمیخونی کامل دارم میگم به همه خانما میگه حسود من به استارتر چیکار دارم برو کامنتای قبلیش رو بخون

غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی/نمیدونم با کیایی تو کدوم حال و هوایی کاشکی میگفتی کجایی تا بگم چیکار کردی/دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی/بغض وحشی تو گلومه شب و عکسات رو به رومه دیگه طاقتم تمومه منو بی قرار کردی   گاهی بی هوا حالم خوب میشه غمی که رو دلم گذاشتی لحظه ای رهام میکنه با خودم میگم یعنی داری تقاص پس میدی که دلم اروم گرفته...  شب یلدای سال 400 خود خود کابوس بود...من اون شب مردم از اون شب منتظرم جواب کاری که با من کردی رو بدی با تمام وجود بدون کوچکترین شک و دلسوزی جوری که گاهی از این همه اطمینان میترسم درست شبیه وقتی که مطمئن بودم برمی گردی و تو برگشتی ! از دست من کاری برنمیاد فقط خدا میدونه چیکار کردی...اینجا مینویسم تا یادم نره 

2805
منم همینو میگم ولی همه گارد گرفتن

همه رو ول کن،دیروزم یکی تاپیک زده بود با یه مرد متاهل رابطه داشتم الان میخوام توبه کنم هشتاددرصد کاربرا میگفتن اشکال نداره عزیزم فداسرت مهم اینه که توبه کردی،دو دقیقه بعد تاپیک زد میخوام رابطمو باهاش ادامه بدم😂

هشتاد درصد کاربرای اینجا بدجور توفاز گیرکردن

وقت کردی پست های قبلیم بخوون گفتم شوهرم ازم گله داره چرا نیازهاش جواب نمیدم بعدشم حتی برای عمل رفتم ...

به درک که جوون هستن

چون جوون هستن بیان تو خونه من کثافت کاری کنن ؟

والا ماهم جوونیم. ماهم تو زندگیمون مرد هست . چند روز میری خونه مردم حق نداری رو تخت اونا کار +۱۸ کنی

همه جارو به کثافت بکشونی 

میخوان باهم بخوابن برن خونه مادر شوهر مادر زن

خونه . بعدشم شما انقد مریض که به همه گفتب حسود 

خیلی ببخشید حسودی اینکه حتی توخونه مردم کار +۱۸ میکتید رو میکنیم؟

خودتم نمیفهمی میگی .صد در صد کل زندگیت در حال خدمت دادن به شوهرت بودی .یکم کتاب بخون .تا بفهمی همه چی اون مسائل نیست

من کجا حسادت کردم وقتی از زن وشوهری که ندیدم دفاع کردم میگم زنو شوهر به هردلیلی نباید ازهم حتی ۱شب ج ...

ای بابا نفرمایید به همه ی خانما گفتی حسود گفتی از زن بودنت ناراحتی فقط در مورد استارتر نگفتی جانم

غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی/نمیدونم با کیایی تو کدوم حال و هوایی کاشکی میگفتی کجایی تا بگم چیکار کردی/دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی/بغض وحشی تو گلومه شب و عکسات رو به رومه دیگه طاقتم تمومه منو بی قرار کردی   گاهی بی هوا حالم خوب میشه غمی که رو دلم گذاشتی لحظه ای رهام میکنه با خودم میگم یعنی داری تقاص پس میدی که دلم اروم گرفته...  شب یلدای سال 400 خود خود کابوس بود...من اون شب مردم از اون شب منتظرم جواب کاری که با من کردی رو بدی با تمام وجود بدون کوچکترین شک و دلسوزی جوری که گاهی از این همه اطمینان میترسم درست شبیه وقتی که مطمئن بودم برمی گردی و تو برگشتی ! از دست من کاری برنمیاد فقط خدا میدونه چیکار کردی...اینجا مینویسم تا یادم نره 

من کجا حسادت کردم وقتی از زن وشوهری که ندیدم دفاع کردم میگم زنو شوهر به هردلیلی نباید ازهم حتی ۱شب ج ...

سلام عزیزم

من کامنتارو نخوندم و درجریان بحثتون با کاربر دیگه نیستم نظرم فقط راجع به این کامنت شماست

بله درسته زن و شوهر حق دارن با هم بخوابن و آرامش بگیرن و...

اما تو خونه خودشون

برای اینکه آرامش بگیرن قرار نیست آرامش دیگران رو بهم بزنن حالا هر شرایطی که میخواد باشه مثلا عقدن و....

عزیزم ولشون کن

حالا بخدا خانم محجبه و مقید هم دیدم دلش خواسته کنار همسرش باشه چه عیبی داره حالا اینکه در خونشون به روشون بازکرده دیگه نباید ترش رویی کنه مگه بار اولشونه که نه خودش گفت چهار باره میان خونم یعنی قبلن اسی ویلایه چهار خواب داشته پزیرایی کرده الان یهوو شده صاحب یه خواب اونم نمیشه چون گفت چهار بارسلون در یکسال بوده یه عقل سالم دنبال دعوا و حاشیه نیست با عقل درست نظر میده گفته های این خانم پر از ضد و نقیضه کاربران رو به جون هم انداخته خودش مشکل داره

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

اسی خودش تاپیک قبلش از حسادت به همین دوستش و جاریش خودش گفته بهشون حسودم حسودیم میشه بعد شما داری می ...

میفهمی یا ن من از اینکه اینقد تو خونم پرو هستن و جولان میدن بدم میاد ب همه هم حسادت نمیکنم دوست منم نیست دوس شوهرم کارگاه خانم قضاوت کردنم ک میدونی جهنمی میشی یا ن

2810