2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 317531 بازدید | 912 پست
عزیزم شما چرا نظراتت انقدر عجیبه.وقتی اونا میخوان راحت باشن.قطعا اقا و خانم میزبان هم دوست دارن تو خ ...

بله گفتم اگه من بودم اصلا روز سوم بیرونش میکردم .اونا تازه عروس داماد هستن تازه عروس داماد اگه توهال پیش هم بخوابن چطور میشه؟

دقیقا میگیرم قبل‌تر بخون ببین یک کاربر دیگه قانع شد من یک سوال ازت دارم چرا این حرفا حدیث ها پیش مرد ...

کی گفته زن یعنی حسادت

زن یعنی حیا لطافت

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاربر عزیز او مشکلش کنار هم خوابیدن اوناهست نه اینکه اتاقش اشغال کردن یااینکه یک هفته موندن

بله مشکلش کنار هم خابیدنه چون بعدش قراره باهم رابطه برقرار کنن و تشکو همه چیو کثیف کنن،بدن لختشون به ملافه ها و پتو بخوره و....اینو نمیفهمین؟شما حساس نیستی بقیه حساسن.باید حتما پتوهامونو بندازیم زیر دستوپای لختِ بقیه که حسود نباشیم؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
دقیقا میگیرم قبل‌تر بخون ببین یک کاربر دیگه قانع شد من یک سوال ازت دارم چرا این حرفا حدیث ها پیش مرد ...

شما کلا فکرت روی حسادت هست و بدبین هستی. متوجه صحبت بقیه نمیشی .اون بنده خدا هم قانع نشد فقط دید بحث فایده نداره.بخشید ولی من فقط حس کردم شما خیلی حسادت زنانه داری که فقط فکرت به این حسادت هست و کلی صحبت دیگه که اسی و بقیه کاربرا کردند رو اصلا بهش توجه نمیکنی و متوجهش نمیشی. فکر کن منم قانع شدم چون دیگه وقت بحث ندارم.

2805
این درست نیست تفرقه انداختن بین زن وشوهر بنظرم ازاول نزار بیان خونت بهتره

من از اول این طرز فکر و نداشتم و جای زن و شوهر و با هم می انداختم

یه بار به خاطر این که جای زن و شوهر و یه جا انداختم گرفتار شدم دیگه نمیزارم

زن و شوهر چندش شب رفته بودن رو کار تشک و لحاف و کثیف کرده بودن انگار تشک و با ک آن دوم اشتباه گرفته بودن ریخته بود رو تشک با کلی دستمال کاغذی لای تشک تا زده بودن و بدون حمام تا بعد از ظهر هم موندن بعد رفتنشون دیدم مجبور شدم کل خونه رو بشورم

عزیزمشما چرا اینقدر مقاومت میکنی؟مهمون باید خودش شعور داشته باشه و ببینه وقتی صاحبخونه خونه‌اش تک‌خو ...

حق میدم چون این زوج تازه عروس داماد هستن .من گفتم ازاول جاشون تو هال ولی کنار هم .

حق میدم چون این زوج تازه عروس داماد هستن .من گفتم ازاول جاشون تو هال ولی کنار هم .

تازه عروس داماد هم چیزی دارن به نام قدرت کنترل

زن و شوهر ۴ روز کنار هم نخوابن هیچ اتفاقی نمیفته

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

بله گفتم اگه من بودم اصلا روز سوم بیرونش میکردم .اونا تازه عروس داماد هستن تازه عروس داماد اگه توهال ...

باهم رابطه برقرار میکنن و فرشو همه چیو کثیف میکنن.لخت خودشونو میسابن به پتو و بالش.خدا شفات بده خاهر خیلی گوجی

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

به نظرم زنونه مرددنه ش کنین.

خانما اتاق

اقایون حال

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

من از اول این طرز فکر و نداشتم و جای زن و شوهر و با هم می انداختمیه بار به خاطر این که جای زن و شوهر ...

باید می‌رفتی خونشون و ببخشید میریدی وسط حال

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
بله گفتم اگه من بودم اصلا روز سوم بیرونش میکردم .اونا تازه عروس داماد هستن تازه عروس داماد اگه توهال ...

خب استارتر بنده خدا گفته زنونه مردونه کنیم. که هر دو راحت باشیم.

اگر بازم اتاق داشت اره .

ولی وقتی شرایطشو نداره چرا باید به خاطر مهمون خودشو اذیت کنه و بیاددتو هال بخوابه.

مهمونم وقتی خرج هتل نمی کنه میره خونه کسی باید بدون که اونجا هتل نیست و خودشو با شرایط وفق بده

شما کلا فکرت روی حسادت هست و بدبین هستی. متوجه صحبت بقیه نمیشی .اون بنده خدا هم قانع نشد فقط دید بحث ...

من حسادت دارم  گفتم زن  یعتی حسادت و منم زنم سراینکه نمیتونم مثل بعضی از خانم ها میکاپ یاد نگرفتم   ولی نه حسادت سر رابطه .اون کاربر گفت بله خودش اعتراف کرده چرا گاو ۹ من شیرده شده 

معلومه خودش چقد حسوده که زوم کرده رو حسادتاین دوتا انقد کارای خارق العاده انجام دادن ادم شاخ درمیاره ...

اگه خیلی حسود باشم از زوجی که نمیشناسم طرفداری نمیکنم اگه خیلی حسود باشم حسادت انکار میکنم 

2810