سلام بچه ها خیلی عصبیم بهم بگید حق دارم یا ن برام یه هفتس مهمون اومده دختره اینقد پروعه میگه من و شوهرم اتاق جدا میخایم(عقدن و هنوز عروسی نکردن) فامیلمون نیستن و از دوستانن هستین بگم بقیشو
برا همین چیزاس همسر من هیچ دوستی نداره و همکارم خونه راه نمیده.فقط پدر ومادرا خونه ما رفت وآمد دارن.همسرم میگه حیف نیس آدم خودشو برا غریبه به زحمت بندازه.اسی خط گوشیتونو عوض کنید و هیچوقت پیگیرشون نشید تا این رابزه قطع شه.توام انسانی الان خسته ای دوس داری خونه خودت راحت باشی.مخصوصا مخارج سنگین هم به مشعله فکریت اضافه شده.خدارو خوش نمیاد.واقعا خیلی حرص خوردم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واییی خیلی درکت میکنم این حالت خیلیییییی سخته و از همه بدتر اینه که رفتن اتاق خواب شخصی شما ،گلم از حریم اتاقتون حفاظت کن ما جایی مهمونی رفتیم صاحب خونه جوون هم نبود دوتا اتاق داشتن من و دوتا دخترش رفتیم اتاق بچه هاش مردمن و پسر اونم تو حال خوابیدن اون زن و شوهرم اتاق خودشون خیلی هم کار خوبی بود چون اتاقشون کوچیک بود رو تختشون هم ک نمیشه بقیه بخوابن
کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 / به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را . . 🌱کاربری دست دو نفره