2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 323307 بازدید | 912 پست

برا همین چیزاس همسر من هیچ دوستی نداره و همکارم خونه راه نمیده.فقط پدر ومادرا خونه ما رفت وآمد دارن.همسرم میگه حیف نیس آدم خودشو برا غریبه به زحمت بندازه.اسی خط گوشیتونو عوض کنید و هیچوقت پیگیرشون نشید تا این رابزه قطع شه.توام انسانی الان خسته ای دوس داری خونه خودت راحت باشی.مخصوصا مخارج سنگین هم به مشعله فکریت اضافه شده.خدارو خوش نمیاد.واقعا خیلی حرص خوردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ی ملافه ی جدا میندازم روش بالش و پتوی جدام میدن بهشون که بخابن...بعد اینکه رفتنم اونا رو میدم خش ...

من واقعیتش برام پیش نیومده اینجوری، مهمون که اومده خانوما رفتیم یه اتاق مثلا، مردهارو فرستادیم هال. آدم یه شب پیش شوهرش نخوابه چی میشه😀

اره همین کارو میکنم

بابا واسه زندگیت و همسرت احترام قائل باش یعنی چه هر کاری کنی که مهمون نوازی معروف بشی

قشنگ بگو همسرم سر جاش راحت تره والسلام

قشنگ بگو من شرایط این همه مدت را ندارم خودمون برنامه داشتیم شرمنده ایشالا سری بعد در خدمتیم و تمام

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
فردا شب جاشون بنداز تو حال ،بگو همسرم چندشبه خوابش نبرده عادت نداره جایی جز اتاق خودمون بخوابه، نارا ...

میخام ردش کنم ن جیبم ن اعصابم ن جسمم دیگ نمی‌کشه تا الانم زیادی خانومی کردم و ساکت بودم

واییی خیلی درکت میکنم این حالت خیلیییییی سخته و از همه بدتر اینه که رفتن اتاق خواب شخصی شما ،گلم از حریم اتاقتون حفاظت کن ما جایی مهمونی رفتیم صاحب خونه جوون هم نبود دوتا اتاق داشتن من و دوتا دخترش رفتیم اتاق بچه هاش مردمن و پسر اونم تو حال خوابیدن اون زن و شوهرم اتاق خودشون خیلی هم کار خوبی بود چون اتاقشون کوچیک بود رو تختشون هم ک نمیشه بقیه بخوابن

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
من واقعیتش برام پیش نیومده اینجوری، مهمون که اومده خانوما رفتیم یه اتاق مثلا، مردهارو فرستادیم هال. ...

قرآن خدا غلط میشه!

ار نظر خیلیا😅

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
2810