2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 325512 بازدید | 912 پست
بلوچا خیلی خوبنسلامت باشن

🌻🌼🌺

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
۲۵ و ۲۰

کم سن نیستن

کم فهمن

دیگه،قط ارتباط کن

زنگ زدن بگو کار داریم، نیستیم،،،هرچی

پشت کردن بلاک کن اصن

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم با شوهرش دوست من دوستام اینجوری نیستن نهایت عصرونه بیان اونم وقتی شوهرم نیست همیشه برای پسرم د ...

دیگه بدتررر

عذرشونو بخواه نترس که قطع ارتباط بشن ب درک

جدا ازینکه واسه حجاب معذبی چندشا رو تخت شما رابطه داشته باشن !!! فکرشم چندشهههه چطوری میشه خوابید باز رو اون رختخواب 

وقتی برای استراحت پذیرایی رو برای مهمان انتخاب کنین برای فردا صبح و کارای اشپزخونه تون مجبورین صبر کنین تا مهمان بیدار شه و بعد وارد پذیرایی بشین

روزگار به شکل عادی میگذشت تا اینکه درد نجف آمدن به جانمان افتاد🌱
من تورو با این اموجی 😐میشناسم شاید باورت نشه

با این ایموجی قرار داد بسته.کلِ پیامارو خوندم و این استیکر الان حال به هم زن ترین استیکرِ تاریخ شده برام🫤

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
خودمو شوهرمم توهمین سنیم فقط من ۲۲

چه،جالب

خوشبخت باشید

چقد آدمافرق دارن

شماعاقل ،،،،،اونانفهم

2810