2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 318161 بازدید | 912 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کنید میرن تو اتاق بقران صدای بوسشونم میاد باهم دوبار رفتن حموم خونمون

ماه عسل اومدن اونجا والاااا 😄😄😄

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

حتما شما خودت از این رفتارا داری که اینطور میگی

والا همین شما اگ این اتفاق برات میفتاد بخدا تاپیک میزدی ک اره رفتم‌خونه فلانی نزاشته تو اتاقش بخوابم😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
2805
حتی بلند نمیشه کمکم یه بشقابی جمع کنه حالا تو این اوضاع اقتصادی فشاری ک رومونه بکنار

تخم مرغ بذار ، نون و پنیر و … 

رو نده وقتی ن حیا دارن ن مراعات جیب صاحب خونه رو می کنن

اره مهمونت واجب تره اونم اونا ک عقدن میخان راحت باشن خب😐

میخوان راحت باشن تو خونه خودشون راحت باشن😐😐

شما خودت یا مجردی یا مهمون اینطوری نداشتی

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
من گفتم یه اتاق دارم میخام زنونه مردونه کنم گفت ن من راحت نیستم

بگو ببخشید منم راحت نیستم وقتی نامحرم تو خونه م هستش تو هال بخوابم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عزیزم چیه خوب زن و شوهرن حقشونه 😂یعنی ثواب این کار از هزارتا صدقه بهتره باور کن یه عمر دعاگوتن

داره میگه یه اتاق داریم یعنی اینجور تودشون توحال باید بخوابن نصف شب بیدار میشه بره دسشویی روسریش کنار رفته ...

مردا تو حال زنا تو اتاق 

البته برا کسی حروم حلال سرش بشه

خب یا مهمون دعوت نکن یا اگه کردی خب بخاطر یه جا انداختن جنجال نکن بنظرم😊.خب مگه چیه براشون جا بنداز ...

الان بحث من جا انداختنه؟ من دعوت نکردم خودشون اومدن اونم یه هفته بخدا خدا میدونه چقد استرس کشیدم ابرو داری کنم چیزی کم و کسر نباش

شما چرا با همه‌کاربرا دعوا داری عزیزم؟😐

نگاهتو عوض کن عزیزم

چون حق میگم دلیل نمیشه دعوا داشته باشم😉

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
والا همین شما اگ این اتفاق برات میفتاد بخدا تاپیک میزدی ک اره رفتم‌خونه فلانی نزاشته تو اتاقش بخوابم ...

اتاق خواب زن و شوهر ، یک فضای کاملا خصوصی محسوب میشه که مهمون نمیره اونجا بخوابه. 

میخوان راحت باشن تو خونه خودشون راحت باشن😐😐شما خودت یا مجردی یا مهمون اینطوری نداشتی

نخیر متاهلم و دوتا بچه دارم ولی اینقدر عقلم میرسه ک مهمون برام بیاد و عقد باشن باید ی اتاق براشون درنظر بگیرم ک راحت باشم حتی شده باشه اتاق خودمو میزارم براشون😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
2810