2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 323307 بازدید | 912 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهد والا چنان گارد گرفتن انگار طرف میخاد تخت و دیوارو اتاق رو بخوره اینا همونایین ک تا خونه خواهر ش ...

ولی قبول کن یه عده راست میگن

فامیل عقد کرده ما اصلا رو تختی رو برنداشته بودن صبح با منظره خیس🤮🤮🤮🤮

روبرو شدیم

از همینجا فهمیدیم مهمونا مردونه زنونه باشن خطرش کمتره😂😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

تو و همسرت داخل اتاق خودتون بخوابید مهمان داخل پذیرایی.منم مهمون زیاد برام میاد که شب می‌خوابن ،چون ...

در ضمن چه خبره یک هفته ،مهمون دیگه آخرش ۲,۳ روز.مگه این که از خانواده درجه یک خودت یا همسرت باشه.

اصلا چرا با همسر شب بری خونه کسی

ینی برا شما پیش نیوده تو کل عمر یکبار حتی😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
بقیشو بخون ببین چیکارم ک نکرده

خوندم

حقو بهت میدم عزیزم

اگه همسرتونم با بودنشون مشکل دارن یه نقشه بکشین بزارن برن دیگه پشت سرشونو نگاه نکنن

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

چقد بی ملاحظه و بی عارن یک هفته موندن نمیرن؟چیزی ام خرج میکنن؟

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
چقدر زشتتتت

سوال کردم از اسی جواب نداد

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من از نامزد جماعت متنفرم رفتار لوس و نپخته مث سن بلوغه .اوق🚶

خودت مجردی؟فک‌کنم مجردی ک درک نداری چون بخاطر شوهرت این کارو میکنی دست خود ادم نیس😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
2810