2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 323307 بازدید | 912 پست
مسافرت

شو۶رت چی میگه در موردشون؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهمونی که ی هفته بمونه مهمون نیست به جهنم که نامزده برن هتل 😂

دیگه عزیزم قطعا یه مکان بی خرج و ول نمیکنن برن هتل که🚶‍♀️🚶‍

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
من کلا با عقل این کاربر کنار نمیام تو هر تاپیکی رفته یه کامنت جنجال برانگیزی گذاشته

تاپیکاش هم همینجوریه 

از عمد اینارو میگه

وگرنه فک نکنم کسی عقلش تو اون لول باشه!!

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
نخیر متاهلم و دوتا بچه دارم ولی اینقدر عقلم میرسه ک مهمون برام بیاد و عقد باشن باید ی اتاق براشون در ...

مهمون هم اگه ۱روز باشه و جا داشته باشی بله ولی بخواد ۱۰روز بمونه واقعا میتونی؟ خوب خیلی دلشون کنار هم بودن میخواد بدن هتل چه کاریه مزاحم مردم میشن

همینو گفتم گفت ن رفتم تو آشپزخونه استکان بشورم دیدم جا خودشو شوهرشو انداخته خودشم آماده خواب دهنم با ...

سری بعد خاستن بیان بهونه بیار 

اصلا بزار ناراحت شه بره بگه فلانی ما رو راه نداد تو خونش

انقد کوتاه نیا ک این ادمای پررو سو استفاده کنن ازت

این سری ک گذشت ولی سری بعد اصلا رو نده 

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤
خونتون کجاست بیام تو اتاقتون 😂

مشهد والا چنان گارد گرفتن انگار طرف میخاد تخت و دیوارو اتاق رو بخوره اینا همونایین ک تا خونه خواهر شوهری کسی برن دعوا دارن واسه جا خواب جدا اینجا کلاسمیزارن😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
همینو گفتم گفت ن رفتم تو آشپزخونه استکان بشورم دیدم جا خودشو شوهرشو انداخته خودشم آماده خواب دهنم با ...

چه نسبتی باهاتون داره؟ 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

اینجاست که میگن مادر رو ببین دختر رو بگیر اینجاست که میگن تربیت بچه خیلی مهمه ، دختری که ازدواج کرده پسری که زن گرفته هنوز حالیشون نیست کسی یادشون نداده حد و حدود مهمونی رفتن رو

اگه نمیتونی این تحفه ها رو راهی خونه شون کنی ادرس بده بیام کمکت با هم فکری کنیم ، یه کم جدی باش ، اخم و تخم کن ، انقدر خدمات نده پذیرایی نکن ، به خودت بیا بلکه خجالت بکشن 

تو و همسرت داخل اتاق خودتون بخوابید مهمان داخل پذیرایی.منم مهمون زیاد برام میاد که شب می‌خوابن ،چون خونم ۲ تا خواب داره یه اتاق بهشون میدم ،ولی مهمون بیشتر هم داشتم ۳ تا زوج بودیم یکی از مهمون ها با شوهرش داخل پذیرایی خوابیده.هیچ وقت زنونه مردونه جدا نکردیم 

2810