2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 323307 بازدید | 912 پست
اتاق خواب زن و شوهر ، یک فضای کاملا خصوصی محسوب میشه که مهمون نمیره اونجا بخوابه.

پ زن و شوهری ک عقدن باید بیان تو دست و پای اهالی خونه بخابن عجب بابا عحب اگ اینجوره شمام موقع عقدت خونه مادرشوهرت یا مادر خودت تو اتاق نمیرفتین همه باهم تو حال میخوابیدین😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخیر متاهلم و دوتا بچه دارم ولی اینقدر عقلم میرسه ک مهمون برام بیاد و عقد باشن باید ی اتاق براشون در ...

شما این مدلی دوست داری. 

مگه قراره زوج ها عاشقانه های دوران عقدشون رو تو خونه میزبان انجام بدن ؟!! 

تو خال می‌خوابیدم دو روز از اون کارا نکنن نمی میرن

مگ تو اتاق حتما برا کاری میرن😐😨

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
اتفاقا اونام اومدن بقران الان ده نفری رو دل من بدبختن

پیش خانواده شوهرت میرن حموم و اتاق خواب میخوابن؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بابا بزرگم خیلی حساسه و سخت گیر داییم که عقد کرده بود زنشو یکی دوشب اورده بود تو اتاق خوابیده بودن بابا بزرگم صبح خوابونده بود تو گوشش مگه اینجه ج ن ده خونه باز کردم خخخ(البته دیگه زیاده روی کرده بود بابا بزرگم )

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نخیر متاهلم و دوتا بچه دارم ولی اینقدر عقلم میرسه ک مهمون برام بیاد و عقد باشن باید ی اتاق براشون در ...

الان شما مهمونتون بیاد خونه شما بعد بره تو اتاق شخصی شما رو تخت شخصی شما 

اصلا دور از ادب و نزاکت طرف شما چندشت نمیشه؟

بعدم اینکه صاحبخونه خودش راضی باشه یا مهمون با پرویی تمام بیاد بگه من میخوام پیش شوهرم بخوابم فرق میکنه

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
شما این مدلی دوست داری. مگه قراره زوج ها عاشقانه های دوران عقدشون رو تو خونه میزبان انجام بدن ؟!!

بله درسته هرکسی نطری داره مظر منم اینه😊

پ زن و شوهری ک عقدن باید بیان تو دست و پای اهالی خونه بخابن عجب بابا عحب اگ اینجوره شمام موقع عقدت خ ...

دوست عزیز خودت داری میگی خونه مادر یا مادرشوهر ! 

که تازه در این مورد هم افراد با هم متفاوتن. 

مگ گفتم حق میگی من نظرمو گفتم شما میتونی راحت ردشی از کنارش😐

کلا خودت متوجه نیسی چی میگی فقط چنتا جمله تایپ میکنی برا خودت 

باشه عزیزم ب زور برو خونه یکی بعدم برو پهن شو تو اتاقشون بخواب رو تخت خوابشون 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بگو به شرطی که خودمم تو اتاق کنارتون باشم شیطونی نکنین رو تختم

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

2810