سلام بچه ها خیلی عصبیم بهم بگید حق دارم یا ن برام یه هفتس مهمون اومده دختره اینقد پروعه میگه من و شوهرم اتاق جدا میخایم(عقدن و هنوز عروسی نکردن) فامیلمون نیستن و از دوستانن هستین بگم بقیشو
اتاق خواب زن و شوهر ، یک فضای کاملا خصوصی محسوب میشه که مهمون نمیره اونجا بخوابه.
پ زن و شوهری ک عقدن باید بیان تو دست و پای اهالی خونه بخابن عجب بابا عحب اگ اینجوره شمام موقع عقدت خونه مادرشوهرت یا مادر خودت تو اتاق نمیرفتین همه باهم تو حال میخوابیدین😐😐😐😐
حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اتفاقا اونام اومدن بقران الان ده نفری رو دل من بدبختن
پیش خانواده شوهرت میرن حموم و اتاق خواب میخوابن؟
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بابا بزرگم خیلی حساسه و سخت گیر داییم که عقد کرده بود زنشو یکی دوشب اورده بود تو اتاق خوابیده بودن بابا بزرگم صبح خوابونده بود تو گوشش مگه اینجه ج ن ده خونه باز کردم خخخ(البته دیگه زیاده روی کرده بود بابا بزرگم )
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...