2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 325512 بازدید | 912 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن والا اگ دوتا اتاق داشتم مرض نداشتم ک یکی بهشون میدادم اما فقط یکی دارم

هیچ عذری نیست شعور ندارن     این از اتاق جدا خواستنشون و حموم رفتنشون وقتی ی اتاق دارین  این از اینکه گفتن زیاد می مونیم  یا سوغات درست میاوردن یا خریدی کنن و تو کارهای خونه کمک کنن

اره همینم مونده با یه د ر ی د ه عوضی تو خونه خودم مسابقه بدم کی جمعه شه غسل توبه میکنم و دو روز میخا ...

ن بابا منظورم این بود ک جای خودت و اونو تو اتاق بنداز . برو دراز بکش بگو ب شوهرش بگه بره تو هال بخوابه

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
ب من می‌گفت تو مریض و وسواس و بدلی

معلوم بود خودش ازین گَندا زده خونه مردم که درکش میکرد،وگرنه چرا ما برامون غیر قابل هضمه مهمون انقد پرو و بی ریشه باشه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

اسی

من بیشتر از اینکه از اون کاربر عجیب غریب یا از مهمون پر روت حرصم بگیره از خودت حرصم گرفت

آدمی که به بهانه اینکه من کم رو هستم بگذاره دیگران اینقدر سوارش، بشن و بهش زور بگن واقعا حقشه هر چی می کشه

یعنی اونقدررر از دستت حرصم گرفته

نمک و...  رو انجام بدی یا ندی ول کن

خیلی صریح و ساده فردا شب زودتر جای خودتون رو بنداز تو اتاق و همسرت رو بفرست اونجا بخوابه

بگو همسرم میگه ما ی اتاق داریم و راضی نیست من وسط هال می خوابم

فرصتش پیش اومد بگو از اونجایی که ما یک اتاق داریم متاسفانه نمی تونیم شرایطی رو که شما دوست دلرید براتون فراهم کنیم

پذیرایی رو هم از فردا سااااده سااااده بگیر..  نیمرو و املت و... 

حتی حدیث داریم مهمان بیش از سه روز شد دیگه اصلااا خودتون رو به تکلف نیندازید

با مظلوم بازی و کوتاه اومدن الکی اینقدر مردم رو پر رو نکن

از ی جایی باید شروع کنی جرات ورزی رو

وگرنه دفعه بعد بیشتر پر رو بازی در میاره

و این واااقعا تقصیر خودته و بس

اسی ناراحت نباش لازم نیست انقدر تدارک ببینی وقتی هروز پا میشن میان غذای ساده ببخشید ولی مهمون فوقش سه روز عزیزه دیگه با این مخارج کسی نمیره خونه کسی بمونه همون موقع باید میرفتی اتاق خودت نه نظر بخوای ازشون

اسیمن بیشتر از اینکه از اون کاربر عجیب غریب یا از مهمون پر روت حرصم بگیره از خودت حرصم گرفتآدمی که ب ...

قبول دارم الانم اینجا زبون دارم باز سوسکم پیششون البته این ک من جنم ندارم باش ولی اینک اینم طبیعی نیس هست

الان بحث من جا انداختنه؟ من دعوت نکردم خودشون اومدن اونم یه هفته بخدا خدا میدونه چقد استرس کشیدم ابر ...

وقی کسی یه هفته لنگر میندازه دیگه حرف از آبروداری خیلی اضافیه. برا چی باید خرج اضافی کنی وقتی طرف خودش احترام خوددشو نگه نمی داره 

بدون دعوت اومده یه هفته هم می مونه پرتوقعم هست

کاش ادمای باملاحظه مث شما گیر دست سواستفاده گر نمی افتادن

2810