2777
2789
عنوان

عکس برا کساییکه میگن از روزمرگهات بذار

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 88 پست
دعا کن سر عقل بمونم چون همیشه اولش داغم البته مشاورو روانشناسمو‌ اصلا ول نمیکنم چون خیلی کمکمه بهم م ...

راست میگن

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه پسرم حذفش کرده بود 😂

واقعا

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

اگه عکس داری از خودت و شوهرت میذاری😀

منم خیلی پیگیرتم عزیزم فقط به عشق تو میام.و خیلی خوشحال میشم میبینم خوشحالی.بخاطر ما هم شده قدر زندگ ...

😁😁😁

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اره 😔

مگه آیفون سطل زباله نداره؟سامسونگ داره

در مورد پس اندازیکه داری.طلا بهترین پس اندازه. به قول دوستان من اگر جای تو بودم میزاشتم بانک وام میگ ...

این روشی که گفتین. درسته واقعا. 

همه ی بانک ها قبول میکنن؟؟؟

چقدر طلا باید باشه؟

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

2810