۳۴سالشه مامانم خیلی دوس داره براش زن بگیره،اصلا جور نمیشه ماشین داره،ی کار سیار داره.ی مغازه کرایه داده.فقط خونه نداره.مامانم عروس خوشکل میخاد.ولی اصلا جور نمیشه..چن مدت پیش رفتن ی خونواده درحد ضعیف شرایط مالیشون بود ولی دختره خوشکل بود ولی گفته سنم کمه،حالشون گرفته شده.دست ب دست بدین ی زن خوب برای داداشم پیدا شه😅
نه هفت ساله داره تحملش میکنه.داداش من خونه داره مدیر شرکت برگ دولتی هست .یه ماشین خودش داره یکی زنش یکی هم شرکت داده.ولی روزی نیست از دستش گریه نکنه.جدیدا هم نمیگه اختلافش رو پنهون میکنه.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
صدرصد مطمعنیم طلسم و دعاش کردن ک نتونه ازدواج کنه.انگار قفل شده
اخلاق برادرت چطوره
اینقدر همه چی رو نچسبونید به دعا طلسم
اینقدر مجرد سن بالا دیدم هی میگفتن اره ما رو دعا کردن
اخلاقشون ع.ن بود ع.ن
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...