2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ختم واقع دو شنبه ی اول ماه قمری بود فکر کنم یک بار در ساله  من ختمش رو گرفتم  سورش آسونه   

پول نداشتیم ولی خونه خریدیم  همه می گفتنند شما از قبل پول جمع کردین

در کل شب  ها واقعه بخون  و جمعه ها صافات 

2805

عزیزم دنبال ذکر نباش دنبال کار و مهارت باش اینقدر آدم مومن و ذکر گوی فقیر میشناسم 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
ختم واقع دو شنبه ی اول ماه قمری بود فکر کنم یک بار در ساله من ختمش رو گرفتم سورش آسونه پول نداشت ...

یعنی بدون پول و رایگان خونه دار شدیت

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
چ درامدی منم میخام کار کنم مدرک دیپلم دارم کجا میتونم برم

چند سالته.برو یه رشته یاد بگیر بلاخره خدا هم گفته از تو حرکت از من برکت نگفته که از تو ذکر از من پول

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
۲۵ سالمه ی بچه دارم

خب سنی هم نداری دنبال یادگیری. یه کار و حرفه ای باش حتی واسه درس خواندن و دانشگاه رفتن هم دیر نشده 

خب سنی هم نداری دنبال یادگیری. یه کار و حرفه ای باش حتی واسه درس خواندن و دانشگاه رفتن هم دیر نشده

اره دیر نشده شوهرم هم اخلاقش خوبه هر کاری کنم گیر نمیده فقط دوس دارم برا ایندم خودم درامد داشته باشم

اره دیر نشده شوهرم هم اخلاقش خوبه هر کاری کنم گیر نمیده فقط دوس دارم برا ایندم خودم درامد داشته باشم

خیلی خوبه پس به فکر ادامه تحصیل یا مهارت آموزی باش حتما

یعنی بدون پول و رایگان خونه دار شدیت

دو سوم پول رو وام برامون جور شد طرف داد به ما  با سوده ۴ درصد با ۱۰ ساله پوله قستش کم بود   مشکل ضامن داشتیم خوده ضامن زنگ زد  منو همکارم هستیم  همش معجزه بود   مابقی کمی طلا داشتم و صاحب خونه هم پول لازم و خسته شده بود  با ما کنار آمد و تخفیف داد  یک هفته بعدش خونه ها به شدت گیرون شد به خاطر تحریف و گیرونی دلار      

فقط خدا درست کرد با شغل کارگری     همسرم اهل وام نیست 

2810